מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היתייעצותנטלי28/08/2010
אני בת 31 לפני שנתיים התחלתי טיפול פסיכולוגי,וסיפרתי על כמה טראומות שקרו לי בגיל צעיר,שאני לא אפרט,ניכנסתי לדיכאון עמוק,היה לי ניסיון אובדני ובעקבות זה אושפזתי בבית חולים פסיכאטרי,בגלל ניסיון אובדני והתקף פסיכוטי,ההיתי מכורה לסמים קשים (קוקאין) אבל בעיקר חשיש וגראס, הפגיעה העצמית קרתה דווקא שהפסקתי עם הסמים,,שהישתחררתי מהית חולים אחרי שבועיים טופלתי בכדורי פארפאנן 7חודשים ועליתי יותר מ8 קילו,,,כרגע אני מטופלת בכדור חדש שניקרא זיפרקסה אולנזאפין,למה הוא טוב ?כי אני סובלת מכמה דברים דיכאון,לא ישנה, יש לי המון פלאשבקים מהעבר,הכדור ממש עוזר לי אבל אני נורא מפחדת להשמין אני אשמח אם תסבירו לי קצת על הכדור.....ועל התופעות לוואי ולמה יש לי צורך לפגוע בעצמי כל הזמן,עם חתכים ביד??.?
אני אודה לכם מאוד!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פגיעה עצמית
ד''ר חיים שם דוד31/08/2010שלום לך
יש הרבה מאוד סיבות למה אנשים פוגעים בעצמם. נראה לי שמי שיוכל להסביר את המצב יותר טוב מכל אחד אחר הוא הפסיכיאטר שמטפל בךל.
\זיפרקסה הוא תכשיר נוגד פסיכוזה עם תכונוטת של הרגעה. לעתים קרובות משפמשים בתרופה זו על מנת להפחית מתחושת החרדה, אי שקט וכמובן להפחית פסיכוזה. לעתים התרופה עוזרת כנגד נטיה לפגיעה עצמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)