עזרה לאמי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה לאמי
    ליטל
    30/08/2010

היי,
    אמי סובלת מדכאונות והתתקפי דיכאון כבר כמה חודשים בצורה רצינית ואף מלחיצה,
    המתבטא בבכי היסטרי ודיכוי תאבון ואפילו זרקה כמה פעמים אני אתאבד בסוף...היא נראת רע מאוד העיניים שלה נורא עצובות, היא לא יודעת ממה זה נובע..
    טוענת שהנפש שלה לא בריאה כי היא מודעת שברוך השם הכל בסדר ולא משתלטת על זה,
    תאמתי לה פגישה אצל רופאת נשים חשבתי שאולי זה גיל המעבר (58), ובנוסף תאמתי לה טור אצל פסיכאטרית, ההתרשמות מהפסיכיאטר לא נשמעת לי הפגישה הייתה 25 דק בלבד, ונשאלו כמה שאלות ומרשמים לכמה סוגי תרופות, ובהתרשמות נרשם שאין חשש לאובדנות..
    האם זה נורמלי ? ככה זה אמור להתבצע?פגישה כל כך קצרה?
    שאמי שאלה אם לקחת גם את הכדורים שהרופאת נשים נתנה המטפלת אמרה שכן וגם את כדורי ההרגעה שרופא המשפחה נתן לאמי,
    נשמע לי מוזר שהיא אמרה לה לקחת את כל הכדורים האלו ולא ביטלה חלק מהם.
    לפסיכיאטרית הלכנו דרך קופת חולים מכבי.
    מה אפשר לעשות אולי להחליף רופא???
    מלחיץ אותי שביום אחד אמא שלי תתחיל לקחת פתאום כל כך הרבה כדורים מכמה רופאים..
    אנא זקוקה להמלצותיכם ועזרתכם...

תודה מראש!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה לאמי

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

חסוי
    31/08/2010

טרם קיבלתי את תושתכם ויש לי שאלה נוספת-
    אמי קיבלה מהפסיכיאטר לשתות את כדורים הנקראים- לוראזפאם+ פארוקסטין,
    איך הם האם יש ממה לחשוש ?האם הם חזקים?מה תופעות הלוואי שלהם?
    זה בסדר לקחת אותם?
    אני צריכה חיזוק מימישהו שמבין כי כפי שציונתי קודם אני בספקות לגבי המטפלת שאמי ביקרה אצלה..

אנא עזרתם..

שוב תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבחון בעיה

ד''ר חיים שם דוד
    31/08/2010

שלום לך,
    אני מבין את המתח והמצוקה שאת נמצאת בה אבל עדיין. מי שיוכל לתת מענה הוא הפסיכיאטר שמכיר את אימך וראה אותה שעדיפה בדיקה של 25 דקות מאשר בלי שום בדיקה אישית.
    באשר לתרופות - שוב פעם, לא אוכל לחוות דיעה. לעתים קרובות אנחנו מתחילים מספר תרופות בבת אחת על מנת להשיג מספר מטרות בעת ובעונה אחת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלוה נוספת...

חסוי
    01/09/2010

אני מבינה זה עדיף אבל אני רוצה את הטוב ביותר בשבילה וזה נראה לי לא מקצועי לתת שיחה של 25 דק במקום 40 דק,
    האם זה נהוג לשאול רק כמה שאלות ולתת מרשם..
    אני פשוט לא יודעת ומבינה איך זה אמורה להיות פגישה אצל פסיכיאטר זו הפעם הראשונה שאני נמצאת מול דבר כזה,
    אני רק רוצה להיות רגועה ולדעת שככה בדרך כלל זה מתנהל.
    אם אתם יכולים להסביר לי באופן כללי איך אמורה להיות פגישה אצל פסיכיאטר?
    והסבר קטן על הכדורים האלו(לוראזפאם ופארוקסטין),
    כי אפילו הסבר על הכדורים האלו אמי לא קיבלה.. מה הם עושים תופעות לוואי ומה מטרתם...
    אז בבקשה אם אפשר לעזור לי אני אשמח..
    אני אובדת עצות...

שוב תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו