מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה לאמיליטל30/08/2010
היי,
אמי סובלת מדכאונות והתתקפי דיכאון כבר כמה חודשים בצורה רצינית ואף מלחיצה,
המתבטא בבכי היסטרי ודיכוי תאבון ואפילו זרקה כמה פעמים אני אתאבד בסוף...היא נראת רע מאוד העיניים שלה נורא עצובות, היא לא יודעת ממה זה נובע..
טוענת שהנפש שלה לא בריאה כי היא מודעת שברוך השם הכל בסדר ולא משתלטת על זה,
תאמתי לה פגישה אצל רופאת נשים חשבתי שאולי זה גיל המעבר (58), ובנוסף תאמתי לה טור אצל פסיכאטרית, ההתרשמות מהפסיכיאטר לא נשמעת לי הפגישה הייתה 25 דק בלבד, ונשאלו כמה שאלות ומרשמים לכמה סוגי תרופות, ובהתרשמות נרשם שאין חשש לאובדנות..
האם זה נורמלי ? ככה זה אמור להתבצע?פגישה כל כך קצרה?
שאמי שאלה אם לקחת גם את הכדורים שהרופאת נשים נתנה המטפלת אמרה שכן וגם את כדורי ההרגעה שרופא המשפחה נתן לאמי,
נשמע לי מוזר שהיא אמרה לה לקחת את כל הכדורים האלו ולא ביטלה חלק מהם.
לפסיכיאטרית הלכנו דרך קופת חולים מכבי.
מה אפשר לעשות אולי להחליף רופא???
מלחיץ אותי שביום אחד אמא שלי תתחיל לקחת פתאום כל כך הרבה כדורים מכמה רופאים..
אנא זקוקה להמלצותיכם ועזרתכם...
תודה מראש!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת
חסוי31/08/2010טרם קיבלתי את תושתכם ויש לי שאלה נוספת-
אמי קיבלה מהפסיכיאטר לשתות את כדורים הנקראים- לוראזפאם+ פארוקסטין,
איך הם האם יש ממה לחשוש ?האם הם חזקים?מה תופעות הלוואי שלהם?
זה בסדר לקחת אותם?
אני צריכה חיזוק מימישהו שמבין כי כפי שציונתי קודם אני בספקות לגבי המטפלת שאמי ביקרה אצלה..
אנא עזרתם..
שוב תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבחון בעיה
ד''ר חיים שם דוד31/08/2010שלום לך,
אני מבין את המתח והמצוקה שאת נמצאת בה אבל עדיין. מי שיוכל לתת מענה הוא הפסיכיאטר שמכיר את אימך וראה אותה שעדיפה בדיקה של 25 דקות מאשר בלי שום בדיקה אישית.
באשר לתרופות - שוב פעם, לא אוכל לחוות דיעה. לעתים קרובות אנחנו מתחילים מספר תרופות בבת אחת על מנת להשיג מספר מטרות בעת ובעונה אחת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלוה נוספת...
חסוי01/09/2010אני מבינה זה עדיף אבל אני רוצה את הטוב ביותר בשבילה וזה נראה לי לא מקצועי לתת שיחה של 25 דק במקום 40 דק,
האם זה נהוג לשאול רק כמה שאלות ולתת מרשם..
אני פשוט לא יודעת ומבינה איך זה אמורה להיות פגישה אצל פסיכיאטר זו הפעם הראשונה שאני נמצאת מול דבר כזה,
אני רק רוצה להיות רגועה ולדעת שככה בדרך כלל זה מתנהל.
אם אתם יכולים להסביר לי באופן כללי איך אמורה להיות פגישה אצל פסיכיאטר?
והסבר קטן על הכדורים האלו(לוראזפאם ופארוקסטין),
כי אפילו הסבר על הכדורים האלו אמי לא קיבלה.. מה הם עושים תופעות לוואי ומה מטרתם...
אז בבקשה אם אפשר לעזור לי אני אשמח..
אני אובדת עצות...
שוב תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)