כדורים וסקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כדורים וסקס
    דינה ברזילי
    02/09/2010

אני מטופלת מזה שנים בתרופות כנגד חרדות ודיכאון. בשנים האחרונות אני משנה לעיתים די קרובות את התרופות על מנת למצוא תמהיל כדורים אשר יטפל בדיכאון ובחרדה, ויחד עם זאת שלא יהיה מלווה בתופעות לואי בלתי נסבלות.
    תופעת לואי מטרידה במיוחד (וידועה כמובן), היא חוסר חשק מיני וחוסר יכולת להגיע לאורגזמה. מתקשה להשלים עם העובדה שהיות וכנראה אאלץ להעזר בכדורים כל חיי אהיה מנועה מחיי מין מספקים. אציין, כי קודם לשימוש בתרופות נהניתי מחשק מיני גדול ומסיפוק והנאה גדולים בקיום יחסי מין.
    כרגע אני מטופלת ע"י: כדור אדרונקס, כדור וולפרין, שני כדורי איקסל- 25 מ"ג. לפני כן טופלתי כאמור בסוגים שונים ורבים של תרופות,כולל הוספת כדורי סורבון. הכל, כמובן, בעצה אחת עם הפסיכיאטר שלי שמעניק לי גם טיפול תרפיוטי קבוע.
    האם "גורלי נחרץ"? האם יש תרופה שתוכל לעזור לי?
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כדורים וסקס

הוספת תגובה

• פגיעה בתיפקוד מיני

ד''ר חיים שם דוד
    06/09/2010

יש תרופות פחות גרומות לפגיעה בתפקוד מיני. ניתן לנסות עם הזמן למצוא את ההרכב הראוי עבורך ועבר המצב שלך.
    יחד עם זאת את צריכה לדעת שלעתים הפתרון היהי לאחר הרבה מאוד זמן ולעתים ידרשו אמצעים פחות "מקובלים". כמו כן לתסמנים חרדתיים ניתן לנסות טכניקת טיפול אחרות כגון הרפייה וטיפול פסיכלוגי - CBT

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו