שמיעת קולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמיעת קולות
    טל
    02/09/2010

שלום רב,
    מזה 10 שנים אני סובלת מדיכאון קשה אשר מפריע ומחבל בכל אספקט של חיי . בנוסף לכך אובחנתי כבעלת הפרעת אישיות גבולית,כמו כן כסובלת מפוסט טראומה בעקבות אירועים קשים שקרו לי במהלך חיי. חשוב לציין כי אין שום עדות לפסיכוזה כלשהי (דבר פסיכיאטרים).

בחצי השנה האחרונה אני מתמודדת ביתר שאת עם "גילוי" או יותר נכון הצפה ( כי תמיד היה דבר מה מעורפל) בנוגע לתקיפה מינית על ידי אבי בילדות. אני נמצאת בלחץ, חרדה , התקפי בכי והיסטריה והומלץ לי להתאשפז באשפוז יום על מנת לקבל את טיפול הוליסטי יותר שאיני יכולה לקבל במסגרת אמבילטורית.

שאלתי הממוקדת היא - בזמן האחרון (חודש) קורה לי שאני שומעת קולות - אבל אך ורק כאשר אני במצב של " נים לא נים"- היינו - או כשאני בדרך להירדם או כשאני קמה ועדיין לא ערה לגמרי.
    מדובר על קולות "קטנים"-כאילו הצמידו לי טרנזיסטור קטן לאוזן. זה נמשך כמה שניות .
    חשוב לציין כי לא מדובר בקולות שמורים לי לעשות דברים או שמישהו בכלל מדבר אליי,אלא מעין "קטעי שיחה" שכאילו חולפים לי ליד האוזן.הדבר אינו קורה כלל במצב של עירות גמורה.
    האם יכול להיות שמדובר במחלה של ממש או שמא זה נובע בין היתר מהסטרס העצום שאני נמצאת בו??
    אשמח לשמוע חוות דעת בעניין.
    תודה
    מורן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמיעת קולות

הוספת תגובה

• הזיות בלילה

ד''ר חיים שם דוד
    06/09/2010

שלום לך,
    את מתארת הזיות היפנוגוגיות (כשאת עומדת להרדם) והזיות הפנופומפיות (כשאת מתעוררת), אלו אינן הזיות אמיתיות ואין צורך לטפל בהן. מצבים של סטרס יכולים לגביר את התופעה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו