הפסקת נטילת תרופות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת נטילת תרופות
    אורי
    03/09/2010

שלום,

אני בחור בן 22, נוטל 'סימבלטה' כשנה עקב דכאון.

לאחרונה הרגשתי יציב והחלטתי, על דעת עצמי, להפסיק ליטול את התרופה.

כיוון שיש לי נסיון מר עם הפסקה של נטילת תרופות (לפני כשנה וחצי, לגמרי על דעת עצמי, הפסקתי בבת אחת ליטול 'ציפרלקס' ונכנסתי לדכאון וכשבבת אחת חזרתי לקחת את התרופה הדכאון החמיר) עשיתי זאת הפעם בזהירות - מהמינון הקבוע שלי, 90, ירדתי בהדרגה, במשך שבוע, ליום 60 יום 90, שבוע 60, שבוע יום 60 יום 30 וכך הלאה.
    ירדתי מהם לגמרי לפני שבוע.

אני מרגיש עכשיו בסדר, די כמו מקודם. אין תופעות לוואי, למעט אולי כאבי ראש ובחילות קלות פה ושם.

אני יודע שמדובר במעשה לא אחראי.

כעת אני פונה אליך כיוון שהרופא שלי חוזר מחו"ל עוד שבוע ועד אז חשוב לי לשמוע חוות דעת כללית לגבי מצבי ותופעות שצפויות לקרות במצב כזה, בהתבסס על מה שתיארתי לעיל.

תודה מראש
    אורי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת נטילת תרופות

הוספת תגובה

• תופעות צפויות

ד''ר חיים שם דוד
    06/09/2010

אני חושב שאתה יודע מה הדברים שצפויים לך. אתה אמרת שזהו מעשה לא אחראי. אז מה השאלה שלך בדיוק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השאלה היא...

אורי
    07/09/2010

כיוון שהפעם עשיתי את זה שונה מאוד מפעם קודמת אני לא באמת יודע מה צפוי לי.
    אז זה מה שאני שואל: האם כאשר יורדים מתרופות באופן הדרגתי (מאוד הדרגתי במקרה שלי) צריך לצפות למשהו (החל משינוי דרמטי במצב רוח וכלה בתופעות לוואי).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו