מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפסקת נטילת תרופותאורי03/09/2010
שלום,
אני בחור בן 22, נוטל 'סימבלטה' כשנה עקב דכאון.
לאחרונה הרגשתי יציב והחלטתי, על דעת עצמי, להפסיק ליטול את התרופה.
כיוון שיש לי נסיון מר עם הפסקה של נטילת תרופות (לפני כשנה וחצי, לגמרי על דעת עצמי, הפסקתי בבת אחת ליטול 'ציפרלקס' ונכנסתי לדכאון וכשבבת אחת חזרתי לקחת את התרופה הדכאון החמיר) עשיתי זאת הפעם בזהירות - מהמינון הקבוע שלי, 90, ירדתי בהדרגה, במשך שבוע, ליום 60 יום 90, שבוע 60, שבוע יום 60 יום 30 וכך הלאה.
ירדתי מהם לגמרי לפני שבוע.
אני מרגיש עכשיו בסדר, די כמו מקודם. אין תופעות לוואי, למעט אולי כאבי ראש ובחילות קלות פה ושם.
אני יודע שמדובר במעשה לא אחראי.
כעת אני פונה אליך כיוון שהרופא שלי חוזר מחו"ל עוד שבוע ועד אז חשוב לי לשמוע חוות דעת כללית לגבי מצבי ותופעות שצפויות לקרות במצב כזה, בהתבסס על מה שתיארתי לעיל.
תודה מראש
אורי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות צפויות
ד''ר חיים שם דוד06/09/2010אני חושב שאתה יודע מה הדברים שצפויים לך. אתה אמרת שזהו מעשה לא אחראי. אז מה השאלה שלך בדיוק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה היא...
אורי07/09/2010כיוון שהפעם עשיתי את זה שונה מאוד מפעם קודמת אני לא באמת יודע מה צפוי לי.
אז זה מה שאני שואל: האם כאשר יורדים מתרופות באופן הדרגתי (מאוד הדרגתי במקרה שלי) צריך לצפות למשהו (החל משינוי דרמטי במצב רוח וכלה בתופעות לוואי).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)