מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני..אני09/09/2010
אני חייבת לשתף במשהו שעובר עליי בארבעת הימים האחרונים...אני בחורה בעלת ביטחון עצמי לא גבוה.. אך תמיד ידעתי לתמרן ואיכשהוא להסתיר את זה.... אני עובדת במקום שיש הרבה אנשים שאני מקורבת אליהם...עכשיו יום א' נסעתי עם חברים לאכול... ולפתע הרגשתי איך אני לא מצליחה להביט להם בעיניים... מן חוסר ביטחון שתקף אותי... זה היה נורא... מאוד הרס לי את היציאה... הרגשתי קפואה ....חזרתי הביתה עם מצב רוח סביר וחשבתי שזה יעבור אך למחרת אני לא מצליחה להביט לעמיתים שלי לעבודה בעיניים ופשוט לא מצליחה לנהל דיאלוג משהו עם העיניים שלי כאילו כבד... כאילו מתאמץ לא כמו שבא לי בטבעיות... וזה נוראי אני מתחפרנת אני חושבת שאני משוגעת... בבית זה קשה לי... עם הדודים עם ההורים פשוט לא מצליחה להביט בעיניים... כמו משהו כפייתי כזה... שלא נותן לי מנוח גורם לי להתבאס מזה שאני לא יכולה לנהל דיאלוג עם אנשים שאני אוהבת ורוצה לנהל איתם שיחה ומתבאסת מזה שהדרך זה להיות לבד כדי לא להראות כביכול את מה שעובר עלי.. אני מפחדת לצאת מחר עם חברים.. ואז בקרב בני גילי זה עוד יותר יהיה לי קשה...
אני לא רגילה שמסתכלים עליי כעל לא אחת בטוחה וזה פשוט משגע אותי.... האם זה הפרעה נפשית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יכולה להביט בעיניים
ד''ר חיים שם דוד11/09/2010שלום לך,
את צודקת, זו התנהגות חרדתית המנעותית ויש בה מרכיב של OCD והטיפול יכול להיות תרופתי, פסיכולוגי קודגיניטיבי התנהגותי או משולב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)