מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרחת ריחותאביב10/09/2010
שלום רב לפאנל הרופאים המכובד יש לי כמה שאלות.....שמי אביב אני בן 22 מחולון מבחינה פיזית אני בריא לחלוטין אך מבחינה נפשית יש לי ocd שאני כבר הגעתי למצב שאני שולט בו וזה ממש לא מפריע לי...אך יש לי בעיה כלשהי שאין לי מושג אם זה משהו מוכר או רק אישי שלי...כאשר אני בסביבת אנשים אז אני נגעל מהריח שלהם ואני ממש מרגיש שהריח שלהם נכנס לתוך חלל הפה והאף שלי ואז אני מחפש לי איזו פינה ריקה ומנסה איכשהו להוציא את אותו ריח מהפה שלי על ידי כך שאני מוציא אוויר מהפה...כמובן שלאחר זמן מה אותו ריח עובר...חשוב לי להוסיף שאני מריח ריח רע אך ורק מגברים כבר הגעתי למצב שאפילו באוטובוסים אני יושב לבד ולא יכול לסבול שעוד גבר יושב לידי....אולי הבעיה הזו קשורה לאוסידי שלי? אולי זו בעיה מוכרת אחרת? אני יודע שמה שתיארתי עכשיו יכול להישמע מגוחך ושטותי אך זה משהו שמאוד מפריע לי בחיי ואני ממש לא בן אדם שהוא לא שפוי או לוקה בנפשו....אשמח אם תעשו לי סדר בדברים ותביעו את דעתכם בעניין...תודה מאביב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם לאחותי יש את זה
נבו10/09/2010מזל טוב
אתה בהיריון :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין לא ענו לי
אביב11/09/2010אשמח אם צוות הרופאים כאן יחזירו לי תשובה...תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריחות לא נעימים
ד''ר חיים שם דוד11/09/2010יש אנשים שמדיפים ריחות גוף יותר מאחרים אבל זה לא נפוץ שאנשים אחרים מגיבים כמוך. כנראה ואתה סובל מ OCD (יתכן ויש לך תסמינים נוספים שלא פירטת?).
איך אתה אומר שזה לא מפריע לך? זה נראה לך בסדר להתקרב לאנשים ואח,כ לגשת הצידה ו"להוציא את הריח מהפה"? אתה חושב שזה "בסדר" ויכול לספק לך תיפקוד חברתי , תעסוקתי, מקצועי תקינים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה מה שאמרתי
אביב11/09/2010אני לא יודע אם ה"הרחת ריחות" זה חלק מה-ocd שלי...בגלל זה אני שואל אותך האם זה נשמע משהו מוכר או קשור להפרעה מסויימת אם זה לא ocd אני פשוט רוצה לדע מה אני אמור לעשות ולמי לפנות אם תוכל להדריך אותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לקבל בבקשה תשובה?
אביב01/10/2010עדיין לא קיבלתי מענה אשמח אם תתייחסו אליי ברצינות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייחסות רצינית
ד''ר חיים שם דוד02/10/2010הרי אתה יודע מה הבעיה. אתה מטופל בקשר ל OCD. אז אני מניח שהמסקנה היא לפנות אל הפסיכיאטר .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אביב02/10/2010עוד שאלה אחרונה...רק רציתי לדעת האם מה שתיארתי בפניך מוכר לך כמשהו שקשור לocd או למשהו אחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)