איך לדחות "חיזורים" של פגועת נפש?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך לדחות "חיזורים" של פגועת נפש?
    נועה
    12/09/2010

אני עוסקת בהתנדבות באחת מאגודות בעלי החיים ופנתה אלינו בחורה ( פגועת נפש ומטופלת בכדורים ע"פ מה שהיא סיפרה לי) ובקשה לאמץ כלב. נעתרנו לבקשתה משום שהיה נראה לנו שעל אף הרושם המוזר שהיא משאירה יש ביכולתה להעניק לכלב בית אוהב ואני אף ביקרתי אותה בביתה מספר פעמים לוודא שהכלב מתאקלם ושניהם מרוצים. מאז הבחורה לא מפסיקה להתקשר אלי בכל נושא אפילו קל שבקלים הקשור לכלב ואינני יודעת מה לעשות. אני לא רוצה לפגוע בה, אני חשה אליה קירבה בימים האלו נתנה לי ההזדמנות להרגיש כמה קשים חייה- משפחתה קצת התייאשה ממנה והיא גרה עם סבתה, היא חשופה כל הזמן לסוגים השפלים ביותר של הטרדות מיניות הנובעות מניצול ציני של גברים את מצבה. אולם אינני מעונינת שהקשר יעמיק.

איך נפרדים ממנה יפה? רגע אחד היא נראת שקולה, הגיונית, וברגע השני היא מרגישה כמו ילדה קטנה כלואה בתוך גוף של אשה עם חוסר יכולת לדחות סיפוקים וזעם גדול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• איך לדחות "חיזורים" של פגועת נפש?

19/09/2010

שלום
    לא יודע כ"כ מה התשובה הנכונה. זה טוב שאת מגלה אנושיות וסבלנות לאדם הלוקה בנפשו. נראה שהבחורה מחפשת קשר ואת אפשרת קירבה. איך לשים גבולות זו תמיד סוגיה לא קלה. שווה אולי שתשוחחי איתה על הקשר ועד כמה את מוכנה לפתוח אותו איתה. חשוב לא להכאיב לה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו