מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעבר מלמיקטל לליתיוםלילי13/09/2010
אני לןקחת באופן קבוע מזה שנים 20 מ"ג ציפרלקס.לפני שנתיים הייתה לי אפיזודה דכאונית והוסיפו למיקטל 200 מ"ג וגם מטופלת בשיחות.עכשיו אחרי שנה וחצי בגלל בעיות אחרות נאלצתי להפסיק את הלמיקטל והעבירו אותי לליתיום,המעבר היה קשה מאוד.עכשיו הגעתי לרמה של 0.6 בדם אבל אני חשה בדאון,אני ישנה המון ועייפה כל הזמן,אין לי אנרגיה או חשק.הרופאה הציעה להוסיף וולבוטרין.
שאלתי היא,אם הלמיקטל עזר לי לעלות למעלה ממצב דכאוני ולמצב תפקודי אז למה הליתיום לא עושה את אותו הדבר? והאם הוולבוטרין לא יעשה לי חרדות? שאלה נוספת שארצה לשאול,האם אדם יכול לסבול במקביל גם מציקלותימיה,הפרעת אישיות גבולית,דיכאון וחרדה? והאם זה אומר שהכדורים הם לכל החיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת ליתיום
ד''ר חיים שם דוד22/09/2010רמת הליתיום נמוכה בדם וכל עוד היא לא מגיעה ל 0.8 לא הייתי קופץ למסקנות.
תמיד יש אפשרות לנסות אוגמטציה אחרת ואחת האפשרויות היא עחל ידי וולבוטרין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)