מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אפקסור ותופעות לוואירן14/09/2010
הפסיכיאטר המליץ לי על אפקסור כטיפול בדיכאון קל-בינוני הכולל עייפות קשה וישנוניות וחוסר הנאה מפעילויות,שאלתי אותו בקשר לתופעות לוואי מחשש לתופעות לוואי מיניות,ישנוניות ועייפות,עלייה במשקל ונשירת שיער,הוא טוען שאין לתרופה כמעט תופעות לוואי כאלה כיוון שהתרופה היא פועלת על מנגון הנוראדרנלין ולא על הסרטונין,מה שנשמע לי קצת תמוה כיוון שקראתי על תופעות לוואי של התרופה של רעב כבד והשמנה,וגם תופעות לוואי מיניות ואפתיה,כך שאני קצת סקפטי לגבי כך שהוא אמר שאין תופעות לוואי..אני ממש מתלבט אם לקחת את זה...
האם תרופה כמו פרוביג'יל יכולה לעזור גם עם הדיכאון וגם עם העייפות במקרה כזה?האם אכן לאפקסור אין סיכון לתופעות הלוואי הללו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות לוואי
ד''ר חיים שם דוד22/09/2010שלום לך,
תופעות לוואי הן תופעות שאינן רצויות אך יכולות לגקרות.
התופעות שאתה מתאר יחסית נדירות.
התרופה בדר"כ נוחה מאוד ובדר"כ לא מעלים איתה במשקל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)