מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לבת שלי בת 13 יש סכיזופרניהענת15/09/2010
וביגלל שאין לנו במשפחה סכיזופרנים עולה בי המחשבה שזה ביגללי אני אומנם הייתי אמא אוהבת וטיפלתי בכול צרכיה של ביתי אך דבר אחד היה לי ועדיין זה לחץ נפשי כול פעם שהילדה נפלה ניבהלתי וצרחתי התגובות שלי היו לא רגועות במצבי לחץ
חוץ מיזה ההתפתחות של ביתי היתה לא תקינה מהתחלה
היא התחילה ללכת מאוחר מאוד רק בגיל שנה ושמונה חודשים
כאשר הינו יוצאים איתה בחוץ תמיד היא ברחה לנו אף פעם לא עמדה לידנו בגן כבר ששמו לב לשינוי שלה בגיל 3 לא היתה פעילה כמו כולם תמיד מבודדת חברתית אף פעם בחייה לא יזמה קשים חברתיים .
והששאלה שלי האם אני גרמתי לביתי את מחלת הנפש?
אגב יש לי בת בגיל 9 עם ליקוייה למידה שפה לא קולחת ומפחדת לישון לבד רוב הזמן ועד גיל 7 עשתה צרכים קשים בתחתון
יש קשר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התשובה בקצרה
ד''ר חיים שם דוד20/09/2010שלום לך.
לא גרמת להתפרצות ההפרעה אצל ביתך ולא משנה מה היה קצת ההתפתחות שלה והיציאות שלה. יחד עם זאת את במצוקה רצינית וכדאי שתפני לפסיכיאטר או לפסיכולוג על מנת לבדוק את הדברים ואולי לעשות לך סדר בדברים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)