מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לפסיכיאטרמייק15/09/2010
בשנתיים האחרונות הייתה לי קצת בעיה בחרדות ופחדים. לפני שנתיים וחצי היה לי את הבעיה למשך שלושה חודשים ולקחתי פקסאט למשך אותה תקופה ואז הפסקתי ולא הייתה לי בעיה למשך יותר משנה. לפני כעשרה חודשים התחילה לי הבעיה שוב והיית במצב לא ממש טוב והיה לי קשה לצאת מזה במיוחד שבמקביל אני גם לומד תואר מאוד קשה. התחלתי לקחת פקסאט שוב לפי מרשם של פסיכאטרית ולקחתי אותו במשך כתשעה חודשים. היה לי מאין מצב של מחשבות כפייתיות. תוך כמה חודשים המצב די התייצב ומצב הרוח ממש השתפר בצורה ניכרת למרות שהיו קצת ירידות וגם מחשבות מטרידות מידי פעם. כבר בערך חודשיים אני חושב על הפסקת נטילת התרופה ולפני כשבועיים הפסקתי. עכשיו נהייה לי קצת פחד שזה לא יחזור בלי התרופות ומחשבה אולי שלא הייתי צריך להפסיק למרות שממש רציתי. אני מאוד רוצה להישאר בלי התרופה אבל אני מפחד שזה לא יערער לי שוב את המצב ויחזיר לי מחשבות מציקות. חשבתי להמשיך לקחת משהו טבעי באופן קבוע ואני גם לוקח אומגה 3 כדי לשמור על הגוף.
יש המלצות מיוחדות למצב שאני מתאר או שזה טבעי שיהיו חששות עם הפסקת התרופה וצריך לעבור אותם? האם אי ההתעסקות בבעיה והמשך החיים היה נכון במצב כזה או שגם בימים טובים צריך לעשות משהו כדי לשמר את המצב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חששות לאור הפסקת התרופה
ד''ר חיים שם דוד20/09/2010החששות שלך מוצדקים ובעיקר הייתי אומר שעשית זאת על דעת עצמך. אם היית מתיעץ והיו אומרים לך שזה בסדר להפסיק אני מניח שהיית יותר רגוע.
כדאי שתפנה אל פסיכיאטר שיסביר האם המעשה שעשית היה נכון מבחינה רפ]ואית או לא ומה אפשר לעשות עכשיו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה לפסיכיאטר
מייק20/09/2010הפסיכאטרית שהייתי אצלה לא יכולה לקבל בחודשיים הקרובים אז הייתי אצל הפסיכולוגית שהייתי מטופל אצלה והיא המליצה לי לחזור לכדורים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)