זריקת קלופיקסול דפוט 100 מ"ג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זריקת קלופיקסול דפוט 100 מ"ג
    shiran1611
    16/09/2010

קיבלתי מהפסיכית הפרטית היום זריקה של קלופיקסול דפוט 100 מג בגלל שאני נוסעת שבוע הבא לשבוע לאיטליה והיא אמרה שעם הזריקה הזו ובנוסף לשאר התרופות שאני מקבלת סרוקוול 700 סרוקסט 60 וליתיום 900 אני לא אצטרך לקחת כל יום כדור איטומין להרגעה כי שאני לוקחת איטומין הוא מרדים אותי..
    זו פעם ראשונה שאני מקבלת דפוט לעומת אקיופייז שקיבלתי מספר רב של פעמים...

מה אני אמורה להרגיש? הבנתי שהחומר משתחרר בגוף במהלך שבועיים..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קלופיקסול דפו

ד''ר חיים שם דוד
    20/09/2010

שלום לך,
    התרופה משתחררת בהדרגה למערכת הדם במהלך שבועיים עד חודש. מה את אמורה להרגיש? לא יודע... המינון שקיבלת מקביל בערך ל 5 מ"ג קלופיקסול בכדורים... מינון די נמוך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קלופיקסול

shiran1611
    20/09/2010

המטרה שלשמה קיבלתי את הזריקה היא לא מינון טיפולי (לשם כך אני מקבלת 700 סרוקוול 60 סרוקסט ו900 ליתיום ו20 איטומין) והכוונה של הפסיכית היא לחד פעמי בגלל שאני טסה.. אז זה יותר להרגעת המחשבות...
    האמת שקיבלתי אותה לפני 5 ימים והיה לי מאז רק התקף חרדה אחד שלפני זה היה לי יותר מפעמיים ביום..
    אני שואלת במה הזריקה אמורה לעזור?? להרגיע את המחשבות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קלופיקסול

ד''ר חיים שם דוד
    22/09/2010

התרופה הוזרקה לפני 5 ימים אבל עדיין אינה משפיעה בשיאה ולכן ... זה ככל הנראה מקרה.
    התוספת של קלופיקסול שהיא תרופה נוגדת פסיכוזה היא לשם טיפול נוגד פסיכוזה. למה דווקא השילוב הנוכחי? כדאי שתשאלי את הפסיכיאטרית שלך לשיקוליה. אינ לא אוכל לומר אותם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קלופיקסול

shiran1611
    01/10/2010

את הטיפול הקבוע שאני מקבלת בגלל התקף פסיכוטי הוא הסרוקוול 700
    את הזריקה היא נתנה לי כי היה לי בלגן מחשבתי בראש שלא נתן לי מנוח לפני הטיסה לחו"ל...
    אני מודה שכנראה זה באמת מה שעזר לי כי הטיול עבר לי בנעימים ובלי מחשבות מיותרות..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו