שלום רב מומחים,

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רב מומחים,
    אנה
    18/09/2010

אני לוקחת VIEPAX 75 XR פעמיים ביום, ואני סובלת מרעב מוגזם ובלתי נשלט וחוסר תיאבון פתאומי כתוצאה מלקיחת הכדור. התסמינים האלה לא רק קורים לסירוגין אלא גם במקביל- לרגע אני מתנפלת על המקרר- וברגע שהאוכל מוכן במיקרו אני כבר לא רוצה לאכול.
    יותר מזה, בעקבות הכדורים נוצרים לי כאבי בטן קבועים ובחילות, חרף העובדה שאני לוקחת אותם אך ורק עם אוכל.

אני לא יודעת מה לעשות. אני בת 18 ולוקחת את התרופה מזה שנה, התסמינים החלו רק לפני 3 חודשים.
    אנא עיזרו לי.
    תודה רבה מראש, אנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום רב מומחים,

הוספת תגובה

• שנויים בתאבון

ד''ר חיים שם דוד
    20/09/2010

שלום לך,
    אני לא יודע להעריךל את המצב שלך מכיוון שיאני יודע מה הסיבה שאת לוקת את התרופה ומה היה מצבך ודם לכן. התרופה יכולה להגביר תאבון אצל חלק מהאנדים למרות שאצל הרוב התרופה אינה מגבירה את התאבון...

המינון שאת נוטלת הוא מאוד נמוך וכדאי שתבדקי עם הפסיכיאטר שלך מה האפשרויות להמשך טיפול והאם כדאי להעלות את המינון או להחליף תכשיר או אפילו לוותר עליו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו