לפונקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפונקס
    דני
    18/09/2010

היי התחלתי בשעה טובה ליטול לפונקס כבר שבוע...
    תוך כמה זמן אמורים להרגיש שינוי מרגע הנטילה?

יש לי הרבה רגעים של בילבול והתקפי הדחקה רגעים שאני לא מוסגל לתקשר עם עצמי והסביבה ונאטם לפעמיים כמה שעות השיא שבוע וחצי של הפוגות קצרות. לא נתקלתי בעבר עם התקפים כאלו שלפעמיים נהיה פסיכוטי לזמן קצר. כן אני מקבל התקפים פסיכוטים לא קולות והזיות יותר פרנויות ומחשבות שווא פסיכוטיות שלמרות שאני מאמין בהם באותו רגע אחר כך זה עובר ואני חוזר למצב נורמלי וגם מנסה להבין מה עבר עלי וחושב איך למנוע את אותו התקף עם שיטות ועזרים יחד עם הפסיכולוגית והפסיכיאטר.

אני רסידואל סכיזופרניה למרות זאת מתפקד בעזרת תרופות סרוקוול קלונקס וסרוקסט בנוסף הלפונקס... האם יש איזה שהו התנקשות? עם כול הSSRI בנזואפנים ואנטי פסיכוטי. ברשותך עוד משהו קטן האם יכול להיות מעבר בין אבחנות בסקלה של המחלות סכיזופרניה? ומה הכי נפוץ? לפשל סימפלקס- רסידואל, פרנויית לקטנוני וכ'ו.???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לפונקס

הוספת תגובה

• טיפול

ד''ר חיים שם דוד
    20/09/2010

שלום לך,

התוצאות של הטיפול בלפונקס תלויות לא רק בזמן הטיפול אלא גם במינון. נהוג להעלות את המינון לכ 200 מ"ג ולחכות מספר שבועות (המינון יעד נקבע על פי המצב הנפשי שלך).
    אין התנגשויות ואין כללים לטיפול ספציפי לפי סוג ההפרעה הפסיכוטית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו