טיפול...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול...
    אני
    18/09/2010

מצד אחד אני רוב הזמן לחוצה במתח ועצבנית...כל דבר מלחיץ אותי מצד שני מידי פעם אני נכנסת לתוך עצמי ולא בא לי לדבר עם אף אחד...
    אני בת 35 בריאה בדר"כ..בעבר הייתי שותה טיפות לריאן וזה היה קצת עוזר לעצבנות.אין לי בעיה להמשיך עם זה אבל מה עושים במצב של התכנסות עצמית?
    זה ממש לא תורם לי ליחסים עם בני המשפחה ומצד שני אני לא צריכה כדורים פסיכיאטרים כי זה לא תופעה על בסיס קבוע...
    מה מומלץ?
    אגב האם הולריאן פותח תאבון?
    וכמה טיפות מומלץ לשתות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול...

הוספת תגובה

• ולריאן

ד''ר חיים שם דוד
    20/09/2010

שלום לך,
    החומר שאת שותה נקרא ןלריאן שמופק מצמח בשם ולריאנה איטלקית.
    החומר מהווה תכשיר הרגעה שנחשב לקל אולם אין אפשרות להגיד לך כמה טיפולת כי זו לא תרופה ואין אפשרות לדעת עד כמה התרופה באמת טהורה ועד כמה המיצוי טהור.

אם לא תרצי כדורים "פסיכיאטרים" אז תצטרכי להשתמש בתרופות אחרות שאינן "פסיכיאטריוץ" (אגב, ולריאן נחשבה לתרופה פסיכיאטרית עד לפני כמה עשרות שנים) ו/או לסבול מהתסמינים שאת מתארת.

בכל אופן נראה לי שהיה יותר יעיל שתפני לפסיכיאטר ליעוץ ראשוני על מנת לבחון מה מצבך בכלל. יכול להיות שהוא יגיד לך שאינך זקוקה כלל לטיפול, לא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו