esto

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• esto
    שיר
    20/09/2010

שלום,
    התחלתי לקחת esto מ"ג 10 , רציתי לשאול כמה שאלות בקשר לתרופה הזאת.

1.האם התרופה עצמה גורמת להשמנה או רק לתאבון מוגבר , והאם תופעת הלוואי הזאת בד"כ מופיעה או שלא.

2. התרופה גורמת לי לכאבי בטן, הפסיכאטרית אמרה שזה יכול לקרות , אני רק בשבוע הראשון של לקיחת התרופה- האם אני צריכה לדאוג או שזה אמור לחלוף בימים הקרובים?.

3. על ההוראות של התרופה כתוב שהיא לא מומלצת לילדים מתבגרים מתחת לגיל 18, כי היא יכולה לגרום לניסיונות התאבדות/ זעם וכ'ו , ואני בת 16 וחצי... אני אמורה לדאוג או לפנות לרופא אחר שיביע דעה??

תודה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    esto

הוספת תגובה

• אסטו/ציפרלקס

ד''ר חיים שם דוד
    22/09/2010

התרופה יעילה מאוד.
    התרופה בטוחה ולמרות שיש ניסיונות להפריד בין התרופות השונות לטיפול בדיכאון בגיל הנעורין והילדות הסיבה להשמת התרופה הזו תחת אזהרה נובע מהעובדה שאין הוכחה שהיא אינה מונעת החמרה (יש תרופות שיותר מקובלות לטיפול בגיל הילדות). אבל אינ בטוח שהפסיכיאטר שלך יודע את העבודה והעלי בפניו את ההשגות על הטיפול.

התרופה אינה מעלה משקל סתם כך אלא על ידי הגברת התאבון (_אם כי בדר"כ אינה מגבירה תאבון).
    התופעות לוואי של כאבי בטן יכולה להמשך אילו שבועיים ואם הכאבים בלתי נסבלים תמטרכי להפסיקה ולקחת תרופה אחרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו