לד"ר חיים בן דוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לד"ר חיים בן דוד
    דבי
    21/09/2010

אודה לך על תשובתך כחוות דעת נוספת. אני בת 67 מטופלת כשנתיים בכדורי ויאפקס במינון של 300 מ"ג ליום. נמצאת המעקב אצל פסיכיאטר. מצבי מאוזן פחות או יותר אבל יש לי "נפילות" מצב רוח לעיתים קרובות. הרופא המליץ לי על תוספת למיקטל במינון של 25 מ"ג ליום ובאם לא תהיינה תופעות לוואי ויהיה צורך נעלה במינון. אמנם לא היתה לי פריחה אבל הרגשתי שהכדור "משגע לי את המוח". גרם לי לחוסר רכוז,בלבול, ותחושה של רחוף מוזרה מאוד. הפסקתי את לקיחת הכדור בתאום עם רופא משפחה. הפסיכיאטר טוען כי לא נתתי לכדור זמן מספיק וכי אין כדור נוסף שאפשר לשלב עם ויאפקס מלבד ליתיום. אבקש חוות דעתך האמנם כך? (נשלח גם לפרופ' גרינהאוס ואשמח לקבל תשובה מהמקדים בגלל הסבל הרב בו אני נמצאת עכשיו)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר חיים בן דוד

הוספת תגובה

• אפשרויות הטיפול

ד''ר חיים שם דוד
    22/09/2010

שלום לך,
    למיקטל בהחלט יכול לגרום לבילבול .אם כי טיפול של 25 מ"ג יחסית נדיר שגורם לתופעת לוואי כזו.

האפשרויות לטיפול מאוד רבות ולא בהכרח ליתיום- שילובי תרופות, הורמון בלוטת תריס T3, החלפת תרופות , ועוד...

לא לךהתייאש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו