זקוקה לעצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה לעצות
    ענת
    21/09/2010

שלום, אני סובלת מבעיה של תפקוד לא תקין של בלוטת תריס, נאמר לי שזה עלול להיות גורם למצבי רוח. בנוסף אני חולה בקוליטיס שמתפרץ בתקופות בהם אני בלחץ.
    מידי כמה זמן (שבועיים שלושה) נופלת עלי עצבות שמגיע לבכי , בדרך כלל בלי סיבה מיוחדת.

אני חושבת שהתנודות במצבי הרוח שלי תורמות תרומה משמעותית להתקפי הקוליטיס. רציתי לשאול אם יש פסיכאטר שמתמחה בבעיות הנ"ל של מחלות גופניות שקשורות לדברים נפשיים. בנוסף אני מטופלת בהרבה כדורים ורוצה ללכת לפסיכאטר שיהיה מנוסה מספיק ולא יגרום לנזק כתוצה מהשילובים בין כל התרופות. האם אתם יכולים להמליץ לי?
    (אזור חיפה)

שאלה נוספת - בקופת החולים אמרו לי שאין שום השתתפות בטיפול פסיאטרי, האם בכל זאת עדיף לי לקבל הפנייה מהמרפאה או שעדיף לפנות באופן פרטי?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לעצות

הוספת תגובה

• מישהו?

ענת
    22/09/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פסיכיאטר

ד''ר חיים שם דוד
    22/09/2010

שלום לך,

למרות ההכרה שבתפקיד בלוטת התריס לשליטה במצב הרוח הרי שיש צוטרך בכל זאת לקחת בחשבון את הבעיה הנפשית שלך ולטפל בה תוך כדי טיפול בבעיה בבלוטת התריס. עדייןם, למרות קבוצת החפיפה ניתן למצוא את השונה בין איזון לקוי של בלטת התריס לבין מצבים נפשיים למרות שיש תסמינים דומים כגון עייפות או דפיקות לב.

הטיפול הציבורי טוב ואינו שונה במהותו מהטיפול הפרטי אם כי הוא פחות נוח מפאת זה שעובדים בבוקר בעיקר ושהזמן לכל מטופל קצוב והאפשרויות לשאול שאלות יותר מצומצם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו