חרדה מהקאה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה מהקאה
    שחר
    23/09/2010

שלום רב,
    אני סובלת מחרדה מתמשכת מהקאה כבר מספר לא מועט של שנים (אני בת 26) ומטופלת בציפרלקס כבר 4 שנים עם הפסקות מסויימות. החרדה גורמת לי לאכול מעט מאוד , מה שגרר בעבר התערבות רפואית עקב ירידה דרסטית במשקל (אני גם ככה מאוד רזה) היום אני לוקחת כדור ציפרלקס אחד במינון הכי נמוך (10 מ"ג) והייתי מעוניינת להפסיק לחלוטין, יש לי מספר שאלות:
    האם ההפסקה של הכדור צריכה להיעשות בהדרגה למרות שזה המינון הנמוך היותר?
    מאיזה תופעות לוואי אני יכולה לסבול עם הפסקת הכדור? (המחשבות סביב נושא ההקאה מטרידות אותי מאוד בלי הציפרלקס)
    האם ישנו איזשהו טיפול חלופי עליו אתם יכולים להמליץ אשר אינו כולל כדורים? (יש לציין שמאז תחילת הטיפול עם הציפרלקס חלה אצלי ירידה דרסטית בחשק המיני)
    ושאלה אחרונה-מה קורה עם לקיחת ציפרלקס בהריון?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה מהקאה

הוספת תגובה

• אשמח לקבל תגובה, תודה

שחר
    24/09/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדה מבחילות

ד''ר חיים שם דוד
    27/09/2010

ההחלטה האם להפסיק את הטיפול תלויה במספר גורמיםובעיקר עד כמה המצב שלך טוב היום ועד כמה המצב יציב.
    במידה ומחליטים על הפסקת הטיפול הוא חייב להיות הדרגתי ולא מהיר מאשר חצי כדור ב חודשיים. וזאת על מנת ,לתפוס" שינויים במצבך.

אין מניעה מנטילת התרופה בזמן הריון, נכון להיום

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו