האם אלפרליד לא ניתן לשימוש קבוע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם אלפרליד לא ניתן לשימוש קבוע
    רוני
    25/09/2010

לאחר התיעצות עם פסיכיאטרית .קיבלתי מרשם לכדורים:אלפרליד0.25 וסרנדה.לאחר כשבועיים הרגשתי טוב ונראה לי שבעיית הקוצר נשימה שהייתה לי נפתרה.לאחר מפגש נוסף עם הפסיכיאטרית ,נאמר לי שעלי להפסיק עם האלפרליד מכוון שהוא ממכר ולהמשיך עם הסרנדה בלבד.עם הפסקת השימוש באלפרליד אט אט המצב חזר לקדמותו ואף החמיר עד שלבסוף הפסקתי את הטיפול לגמרי.שאלתי היא : האם באמת אלפרליד לא ניתן לשימוש קבוע ואם כן על איזה כדורים אתה ממליץ.

בתודה מראש רוני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• צירוף כדורים

ד''ר חיים שם דוד
    26/09/2010

שלטם לך,
    אלפרליד כטיפ]ול להפרעת חרדה ניתנת לזמן קצוב בלבד (אישית אני לא משתמש בכדור הזה כמעט, לטיפול). הטיפול הדפניטיבי הוא הטיפול בתרופות כמו הסרנדה . לצערנו הטיפול אינו משפיע מהר אלא לוקח לו לפחות כחודש עד לשיפור.
    בזמן הזה, עד להשפעת הסרנדה, ניתן לקחת תרופות הרגעה ורצוי מהתרופות שיותר פעילות לטווח ארוך ולאחר כחודש או מעט יותר להפתחיל להפסיק את הטיפול בתרופות אלו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו