מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחפשת תשובהאהובה26/09/2010
יותר משלוש שנים שאני עוברת בירור רפואי מקיף ביותר עקב תופעות של נימול בחצי פנים וברגל ימין, זה מגיע בהתקפים כשלוש פעמים בשבוע וכל התקף יכול להמשך 5 שעות המלוות בבחילה בסחרחורת ובהרגשת שעוד רגע אני עומדת להתעלף. אני כבר שבורה כל תוצאות הבדיקות כולל בדיקות הדמיה יצאו תקינות, הנוירולוגים טוענים שמדובר בסוג של מיגרנה, אבל אני לא מגיבה טוב לתרופות של המיגרנה הן פשוט לא פותרות לי את הבעיה, אני סובלת, אני מיואשת ואני במצב של חוסר אונים, אפילו עזבתי את מקום עבודתי כי אני לא יכולה לסבול יותר. במסגרת הבירורים עברתי גם בירור פסיכולוגי שבו נטען כי אני בסדר בסך הכל ואין צורך בהמשך טיפול. עלתה השערה של בעיה תפקודית של המוח ואז עברתי EMDR ששיתק אותי לחלוטין למשך שבועיים. אני מרגישה שהסימפטומים גורמים לי להרבה מאוד חרדות ושנכנסתי למעגל של חרדה בגלל מצב רפואי. עברתי ביופידבק ועצרתי כשרצו לעשות לי היפנוזה כי כבר לא היה לי כח לסחיטת הרגשות. ציפרלקס גרם לתופעות לוואי חמורות של עצבים בלתי נשלטים. האם תוכלו לכוון אותי לאיזה כיוון עליי ללכת אני מרגישה שאיבדתי את הדרך ואני צריכה להפסיק ולהתחיל הכל מהתחלה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נימול
ד''ר חיים שם דוד27/09/2010שלום לך,
אני מניח שלא נמצאה סיבה גופנית לתחושות אלו.
לי , בכל אופון זה נשמע כמו בעיה של חרדה והאמת היא שזה לא משנה אם זו חרדה ראשונית או שנגרמת בגלל הבעיות שאת מתארת טיפול בחרדה יוכל לעזור לך.
לכל פסיכיאטר יש או היו מטופלים שבמשך זמן רב התייחסו לבעיות גופניות כביכול כאשר הבסיס היה נפשי (ולא בהכרח נמוצאים אותו בהערכה פסיכולוגית וגם EMDR אינו יכול לאבחן את זה).טיפול נוגד חרדה ולעתים במקרה שלך, הייתי ממליץ לבחון את האפשרות לשימוש בהיפנוזה , יכלים בהחלט לתת מענה לבעיות שאת מתארת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)