מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה..אני26/09/2010
אני בחורה קצת חסרת ביטחון... וכל פעם החוסר ביטחון מופיע בפן אחר... למרות שאני מנסה לעבוד על עצמיכל הזמן... מרוב שזה בראשי זה מונע ממני לחשוב על דברים אחרים ולהתחבר לאנשים. עכשיו בשנתיים האחרונות.. אני לא יוצאת הרבה... מרגישה שאין לי חשק... לא בא לי להתקשר לאנשים... לצאת איתם... לוקח לי הרבה זמן ומחשבה לקום ולעשות משהו ואז כשאני עושה אני מרגישה הנה יצאתי אני לא בודדה אני לא מתבודדת... כשאנשים מתקשרים אליי.. אז קשה לי להגיד כן.. אני באה אני יוצאת... נוח לי יותר לא ללכת... לשבת בבית...במיוחד שאין לי חברות אמיתיות וחברה אמיתית... קשה לי להתחבר מאוד....מרוב שאני הרבה פעמים מכונסת בעצמי.... ואני לא יודעת מה לעשות כדי לצאת מהבועה של החוסר חשק הזה אולי אני בסוג של דיכי... אוף לא יודעת.. מרגישה שמשעמם לי ושום דבר לא מתאגר אותי.. בא לי חבר... וכבר 4 דייטים כושלים עברתי... מפחדת שיעזוב אותי אחרי שיגלה את האישיות שלי... מפחדת שאני ישעמם אותו....אוף...אני יושבת עם בנאדם וומשוחחת ומה שיש לי בראש זה אני משעמת וחסרת ביטחון אני משעממת וחסרת ביטחון אז הבנאדם מפהק מולי וזה גומר עליי עזרה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר ביטחון
ד''ר חיים שם דוד27/09/2010שלום לך,
חוסר ביטחון יכול לנבוע מסיבות שונותץ. לעתים ניתן לעבוד על העניין בטיפול קוגניטיבי התנהגותי שבו שמים דגש על זיהוי המצבים שבהם המצב רוח שלך משתנה ולדון ולשנות את דרכי החשיבה האוטומטיות שלך.
אפשרות נוספת היא לפנות אל פסיכיאטר לבחון את האפשרות לטיפול תרופתי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)