מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זקוק לעזרה נואשותירון26/09/2010
יש לי בעיות שינה כבר קרוב ל5 שנים מצבי רוח קיצוניים נטיות אובדניות אני לא מצליח להכנס למסגרת אם זה צבא ואם זה היה לפני כן לימודים\עבודה אני מחפש לזה סיבה ופתרון הרבה זמן ניסיתי גם ללכת לטיפול הומואופטי מה שלא תרם לכלום להפך רק החמיר אני חושב שזה קשור לגדילה שלי עם אמא שהיא לא אמא בבית מזה לא אמא... אחת שלא נותנת תשומת לב להפך רק צועקת או מרימה ידיים זה מגיל קטן גם מבחינה חברתית היו צוחקים עליי כל הזמן אבא לא היה בבית רק בגיל מאוחר הוא נזכר אני חייב כיוונים חדשים לחיים אני כבר קרוב לשנה בדכאון ישן ביום ער בלילה עושה שטויות רב עם כולם אני לא חושב שאני מיוחד לכן אני פונה לכאן כי אני בטוח שיש עוד הרבה עם בעיות דומות או חמורות יותר תודה .....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה לעשות
ד''ר חיים שם דוד27/09/2010שלום לך,
הצעד הראשון כבר נעשה על ידך- ההכרה שיש לך בעיה. הצעדים הבאים יותר משמעולתיים ולא פחות קשים וזה לפנות לטיפול ולהתמיד בו למרות הקשיים והעמימות שקיימת בכל טיפול פסיכולוגי.
פנה אל פסיכולוג ותשקלו יחד לפנות אל פסיכיאטר על מנת לטפל בתמסינים האחרים שהזכרת. אפשר וכדאי לטפל במצבים כמו שאתה מתאר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)