מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום אני אבא של אלמוניתלנושא אחר ..אמיל26/09/2010
אני הורה חד הורי שמגדל שלושה ילדים שהתגרשתי לפני כשש שנים אני רוצה לציין ש זה נישואים שניים שלי מנישואים ראישונים יש לי בן כבן30 שיש לי יחסים מצוינים איתו ועם האחים מאישתי השנייה מנישואים שניים יש לי שלושה ילדים שני בנים ובת הבנים בני 19 20 הבת בת 18 בני האמצעי שהוא חייל בצבא ורציתי לציין שעד הצבא היה שחקן כדור רגל בקבוצת כדור רגל בגיל 17 הוא החליט שהוא מפסיק לשחק טרם גיוסו הפסיק לילמוד בכיתה י"ב בטענה שקשה לו לקום בבוקר אני רוצה לציין שהוא היה עובד עבודה מסודרת הוציא רישיון נהיגה והתגייס לצבא בתחילת שירותו התחיל לעשות ניפקדויות בקושי סיים טירונות והציבו אותו ביחידה קרוב לבית בין לבין חי חברהמלאים ומרתקים במהלך הטירונות התלונן שהוא לא ישן בלילות שאלתי למה הוא עונה אולי זה משו מהילדות במהלך ילדותו סבל מהזנחה ומהתעללות מצד האם כל הדוח מפורט במשרד הרווחה לאחרונה נשפט ונשלח ל20 יום מחבוש כל הזמן הוא טוען שהוא לא ישן בלילה שאין לו חיים נורמליים שהוא לא יכל לתפקד יש לו התפרצויות זעם וכעס הלילה שלו נהפך ליום והיום ללילה כבר מעל שנה. הוא פנה לקבן בצבא השיב את פניו ריקם הילד ממורמר ימיו בילתי צפויים מצבי רוחו משתנים הוא חי מחוץ לשיגרה בטענה מפורשת בנחרצות שהוא לא מסוגל לקום אין לו טעם לחיים יש לו סיוטי לילה קשים נראה שההווה שלו נושם כל רגע את העבר ותחושת מחנק .. יש לציין שהוא עובר המון משברים שבוודאי לו מקלים על המצב הוא לא רוצה להשתחרר מהצבא מצד שני לעיתים לא הולך לא עובד אני לא יודע מה לעשות איתו ואיך להיתנהג איתו לכן מבקש עצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה לעשות עם ילד שנמצא בצבא
ד''ר חיים שם דוד27/09/2010כאשר אתה כהורה מרגיש שבנך אינו מקבל את התשומת לב הראויה מאיש מקצוע ולא משנה אם זה בצבא, בקופת חולים או בבית חולים תמיד תחשוב על האפשרות של לקחת אותו לחוות דעת שנייה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)