טיפול בגרייה אלקטרומגנטית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בגרייה אלקטרומגנטית
    ורדינה
    27/09/2010

שלום רב,

אני מחפשת פיתרון לאחי שסובל מדיכאון במשך שנים, הואטופל בכל התרופות האפשריות ללא הצלחה ונראה כי מצבו מידרדר.
    האם עדיין מתבצעים ניסויים בתחום הטיפול בגרייה אלקטרומגנטית ע"י ד"ר ערן ואדים הראל? ואם כן כיצד ניתן ליצור איתו קשר?

בברכה,
    ורדינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול בגרייה אלקטרומגנטית

27/09/2010

שלום
    האופציה של טיפול בTMS קיימת. ניתן לטפל ב TMS במרפאות ציבוריות כמו שלוותה, באר יעקוב, כפר שאול. אפשר גם לטפל באופן פרטי ב מיינד קליניק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זה TMS?

אירנה
    16/11/2014

אני בדיכאון עמיד.

שום דבר לא עוזר לי; לא תרופות לא פסיכותרפיה לא CBT.
    מה זה TMS?
    אולי אפשר לנסות?

אירנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופ' גרינהאוס???

שמוליק
    17/11/2014

שלום פרופ' גרינהאוס.

צר לי מאוד, ואני בטוח שלא תזכור אירוע מלפני כל כך הרבה שנים, אבל אתה חתמת על על הטופס ההודעה על אי הכשירות שלי לשירות ביטחון.

המעשה המכוער הזה נעשה תוך זילזול והשפלה שאינם הולמים רופא, והייתה כאן הפרה בוטה של כללי האתיקה:

הטופס היה חתום עוד לפני שנכנסתי לוועדה הרפואית; אתה חתמת עליו בלי לבדוק אותי כלל. מתן חוות דעת רפואית על אדם בלי לבדוק אותו היא בהחלט עבירה אתית קשה.

ואם כבר החלטת על כך, אז לפחות היית צריך להתייחס יפה, ואין לך מה לטעון שההתייחסות המגעילה והמזלזלת הייתה בגדר בדיקה כביכול.

אני מקוה שזו הייתה מעידה חד פעמית, ולא באיזו מדיניות של יחס מזלזל כלפי מועמדים לשירות ביטחון.

שמוליק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו