רעב ועייפות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רעב ועייפות
    אהרון
    27/09/2010

שלום,

כבר יותר מחצי שנה שאני סובל מרעב בלתי נשלט. אני פשוט מרגיש צורך עז לאכול כמויות גדולות של אוכל בתדירות גבוהה אחרת אני מרגיש שאני הולך להתעלף. זמן קצר לאחר ארוחה גדולה אני מרגיש כמו שצמתי יום שלם. וביחד אם זה אני גם מרגיש עייפות קיצונית שבגללה אינני יכול להישאר ער ליום שלם.

עשיתי בירור אנדוקריני אבל לא נמצאה בעיה בענף זה. אבל אני יודע שזה לא פסיכולוגי כי אינני נהנה מהאוכל. אני פשוט מרגיש את הרעב בא מהגוף ואני אוכל בשביל הישרדות. אני אפילו לפעמים אוכל סוכר לבד וזה ממש לא טעים וגם אוכל דברים שאינני אוהב כי אני פשוט חייב להפסיק את תחושת הרעב הקיצונית.

אז מה שרציתי לשאול זה אם הסימפטומים שאני חווה יכולים להיגרם ע"י אי איזון כימי במוח כגון של הדופמין או אנדורפינים או כימיקלים כאלה אחרים? קראתי שיש כימיקלים במוח שיכולים להשפיע על הרעב והאנרגיה....

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רעב ועייפות

הוספת תגובה

• רעב ועייפות

ד''ר חיים שם דוד
    02/10/2010

איני יודע לענות לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו