מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רמוטיב + ואבןשרונה28/09/2010
אני לוקחת רמוטיב כמעט שלושה חודשים. לפני כן הייתי לוקחת במשך שנים לוסטרל. בגלל תופעות הלוואי הרבות הייתי לוקחת אותן באופן לא רציף (פעם כן פעם לא) בגלל הפחד מתופעות הלוואי. הרופא המליץ לי לעבור לרמוטיב וכך עשיתי, אבל אני מריגשה שזה לא מספיק חזק בשבילי, יש לי הרבה לחצים ובמיוחד בלילה שאני נשכבת לישון הגוף שלי כמו מתפוצץ, קשה לי לנשום וכנראה שהלחץ דם גם עולה בקיצור אני לא מרגישה טוב ובמקרה הזה אני לוקחת ואבן מה שמרגיע אותי במקצת. עברתי הרבה בחיים שלי, וגם עכשיו יש לי הרבה לחצים בחיי היום יום שאני מנסה בכל כוחי להתגבר על מנת שלכולם מסביבי יהיה טוב ורגוע ולא ישימו לב מה קורה לי ושהכל יתנהל על מי מנוחות, אבל אני מרגישה שאם אני לא יטפל בעצמי, אני פשוט לא יחזיק מעמד. אין לי תמיכה מהסביבה שלי וקשה לי לבד להתגבר על הכל ולהסתיר את הכל, פשוט בא לי להרגיש קצת טוב. שאלתי היא האם אני יכולה לשלב רמוטיב עם ואבן. אודה לכם על עזרתכם. לתרופות נוגדות דיכאון עם הרבה תופעות לוואי לא נראה לי שאצליח לקחת כמו שצריך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ואבן עם רמוטיב
ד''ר חיים שם דוד02/10/2010רמוטיב אינה מיועדת להפרעות חרדה ובטח לא המינון המקובל שמומלץ של 500 מ"ג ביום.
אפשר לשלב וואבן אולם זה לא הטיפול האידיאלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)