טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני נשאית של brca ולאחרונה סובלת מחרדות שאמות ולא אראה יותר את ילדיי. האם ישנה תרופה שיכולה להקל את ההתמדדות שלי עם הנשאות? לציין כי אני טיפוס די חרדתי גם ככה כך שלא איכפםת לי להירגע בכלל... איזו תרופה מומלצת לי לקחת?
תודה וחג שמח יעל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
חלק עיקרי מכל המצב של הנשאות של BRCA הוא החוסר ודאות. בשלב זה הדבר הראשון הוא לקבל מידע מהימן ולא משמועות. אם אני לחא טועה יש עמותה שמאגדת את הנשאיות של הגן המדובר. בהמשך תוכלי לפנות אל פסיכיאטר על מנת שיתאים לך טיפול. אין יעילות של תרופה אחת נוגדת חרדה או דיכאון שעדיפה על פני האחרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד