מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גמילה מסרנדה/לוסטרלזוהר30/09/2010
שלום רב.
מחודש אפריל התחלתי לקחת לוסטרל במינון של 25 מ"ג ובחודשיים וחצי האחרונים הגעתי ליטול 200 מ"ג של סרנדה.
בנוסף במשך כל התקופה הייתי לוקחת קלונקס 0.5 מ"ג ביום זה הגיע בתקופה מסויימת לפעמיים ביום ואחר כך בהדרגה ירדתי במינון עד להפסקה גמורה לפני שלושה שבועות.
לפני כ-11 יום הפסקתי ליטול את הסנרדה בבת אחת, וגם יצא לי במהלך הימים הללו לשתות קצת אלכובול אחרי 5 חודשים כמעט שלא שתיתי בכלל.
יש לי בחילות, שריפה בראש ובאוזניים, סחרחורות וגלי חום.
האם זה חלק מתופעות הגמילה? האם זה מסוכן ועליי לפנות לרופא?
אני מודאגת..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמילה מסרנדה
ד''ר חיים שם דוד02/10/2010אז השאלה היא האם הפסקת סרנדה במינון גבוה בבת אחת יכולה לגרום לתופעות גמילה? התשובה היא כן. אבל הופעת התופעות האלו לאחר 11 יום עם שימוש מאסיבי באלכוהול- לא סביר שזה תופעות הפסקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגמילה מלוסטרל/סרנדה
זוהר02/10/2010התופעות אמורות להפסיק אחרי 12 יום?
לא הבנתי את התשובה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגמילה מלוסטרל/סרנדה - תגובה
ד''ר חיים שם דוד05/10/2010התשובה היא שזה לא סביר בגלל הפסקת הלוסטראל אבל תשובה יותר מהותית תוכלי לקבל מפסיכיאטר שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)