גמילה מסרנדה/לוסטרל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה מסרנדה/לוסטרל
    זוהר
    30/09/2010

שלום רב.
    מחודש אפריל התחלתי לקחת לוסטרל במינון של 25 מ"ג ובחודשיים וחצי האחרונים הגעתי ליטול 200 מ"ג של סרנדה.
    בנוסף במשך כל התקופה הייתי לוקחת קלונקס 0.5 מ"ג ביום זה הגיע בתקופה מסויימת לפעמיים ביום ואחר כך בהדרגה ירדתי במינון עד להפסקה גמורה לפני שלושה שבועות.

לפני כ-11 יום הפסקתי ליטול את הסנרדה בבת אחת, וגם יצא לי במהלך הימים הללו לשתות קצת אלכובול אחרי 5 חודשים כמעט שלא שתיתי בכלל.

יש לי בחילות, שריפה בראש ובאוזניים, סחרחורות וגלי חום.
    האם זה חלק מתופעות הגמילה? האם זה מסוכן ועליי לפנות לרופא?

אני מודאגת..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמילה מסרנדה/לוסטרל

הוספת תגובה

• גמילה מסרנדה

ד''ר חיים שם דוד
    02/10/2010

אז השאלה היא האם הפסקת סרנדה במינון גבוה בבת אחת יכולה לגרום לתופעות גמילה? התשובה היא כן. אבל הופעת התופעות האלו לאחר 11 יום עם שימוש מאסיבי באלכוהול- לא סביר שזה תופעות הפסקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גמילה מלוסטרל/סרנדה

זוהר
    02/10/2010

התופעות אמורות להפסיק אחרי 12 יום?

לא הבנתי את התשובה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גמילה מלוסטרל/סרנדה - תגובה

ד''ר חיים שם דוד
    05/10/2010

התשובה היא שזה לא סביר בגלל הפסקת הלוסטראל אבל תשובה יותר מהותית תוכלי לקבל מפסיכיאטר שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו