מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא יודעת מה לעשות כבר...yafit03/10/2010
באמת שאין לי מושג מה לעשות ...
אני בת 30 עוד חודש
בערך כל שלושה עד ארבעה חודשים אני מתעוררת בלילה מסיוט מטורף אבל סיוט לא מציאותי הלב שלי דופק כולכך מהר וחזק ואני מרגישה כאילו אני מסוממת פעם אחת לא יכולתי לזוז פעם שניה כאבי בטן הראש בבלגן כאילו עובד מעצמו חושב דברים ממש לא הגיוניים
עברתי לפני שנתיים טראומה שאמא שלי נפטרה ממחלה אבל...דיי השלמתי עם זה עבדתי על זה והמשכתי הלאה אין לי מושג אם זה זה אבל בגדול אני בחורה שמאוד מאושרת בחיים שכיף לה שאוהבת את החיים שיש לה משפחה מדהימה חבר מדהים חברים נפלאים....אני מרגישה במשך היום ממש טוב אין לי נפילות מתח אני לא חושבת על דברים לא טובים אני לא מפחדת מכלום אין לי פוביה וזה משגע אותי אני יותר מאושרת כמעט מרוב האנשים שאני מכירה חוץ מהדבר הזה שיש לי כל כמה חודשים ...נכון שלאט לאט אני מתגברת על החרדה ועושה דמיון מודרך וחושבת ישר על דברים טובים או הולכת לראות ישר משהו מצחיק בטלויזיה אבל דיי זה מוריד לי את איכות החיים זה משתק אותי למרות שאני בחורה שמאוד מודעת לעצמה ועושה עבודה עצמית כל יום ויום זה קורה לי ....למה ?????
אני לא כולכך רוצה לקחת כדורים אבל אם לא תיהיה לי ברירה אני אקח!!! אני חיה עם זה כבר 4 שנים ופשוט נמאס לי כבר חשבתי לחיות עם זה אבל אז אני שואלת את עצמי למה לא לטפל בזה ולעקור את השורשים...אולי אני לא מאמינה שזה בר ביצוע
בכל אופן ממש ממש אשמח לשמוע מה את חושבים שצריך לעשות
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יודעת מה לעשות כבר... - תגובה
ד''ר חיים שם דוד05/10/2010אני מניח שאת יודעת למה כן לטפל- כי את סובלת מזה כבר 4 שנים וזה לא ממש משתפר מספיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)