ציפרלקס וקסנקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפרלקס וקסנקס
    מורן
    04/10/2010

שלום רב,

התחלתי טיפול בציפרלקס 10 מ"ג וקסנקס 0.5 מ"ג עקב התקף חרדה שעברתי ותופעותיו נמשכו כבר למעלה מחודש. בעבר טופלתי עם אותן תרופות והן עזרו לי לצאת מהחרדה. לא טופלתי בהן לזמן ממושך.

כיום אני נוטלת כבר 6 ימים כדור אחד של ציפרלקס בבוקר וחצי כדור של קסנקס לפני השינה. אתמול החלטתי להפסיק עם הקסנקס עקב חשש של התמכרות וקמתי באמצע הלילה עם נדודי שינה וחוסר שקט נפשי. עליי לציין שזוהי הייתה אחת התופעות העיקריות שליוו את החרדה שלי (קושי בשינה וחרדות נילוות).

אני מאוד חוששת מהתמכרות לקסנקס. המליצו לי ליטול אותו עד שהשפעת הציפרלקס תחל לעבוד. האם יש תרופה אחת כמו לוריביאן שאוכל ליטול לפני השינה והיא תהיה פחות ממכרת? וכן, מתי אדע שהציפרלקס אכן כבר משפיע גם על שנתי, מה פרק הזמן המינימלי לפעולתו?

תודה מראש, מורן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציפרלקס וקסנקס

הוספת תגובה

• ציפרלקס וקסנקס - תגובה

ד''ר חיים שם דוד
    05/10/2010

להערכתי לא מדובר בהתמכרות לקסאנאקס ולו בגלל הסביה שאלו תועות שהיו קימות עוד טרם לכן. יתכן וכדאי לשוקל טיפול בתכשיר ארוך טוחח יותר כלו לוריכ\באן אוקלונקס לטיפול בעת הצורך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו