איך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך
    ..אני
    06/10/2010

איך אפשר לאבד את הביטחון העצמי שלך בין כמה רגעים כאילו המחשבות משתלטות עליי... זה לא קרה לי... חברים וידידים שאני חברה שלהם שנים ותמיד דיברתי איתם בביטחון פיתאום העיניים שלי לא מסוגלות להביט בהם.... מה קורה איתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך

הוספת תגובה

• איך - תגובה

10/10/2010

שלום
    לא פשוט לענות לך. את מוסרת מעט פרטים. לפעמים אנו עוברים תקופות לא כ"כ רגילות ואז התגובות האופייניות משתבשות. את מתארת יפה את כוח המחשבה לטוב ולרע. הסוד הוא איך לכוון את המחשבות לתחומים החזקים שלנו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

..אני
    11/10/2010

אין לי פשוט כל כך הרבה מה לפרט, מרוב מחשבות על איך אני מצטיירת ועל הביטחון שלי אז לפתע אני לא מסוגלת להביט ביעניים ובמקום להתרכז בדיבור אני מתרכזת במבט... ואז אני מטה אותו... ולא יכולה להביט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו