טיפול בהפרעות חרדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בהפרעות חרדה
    בן
    06/10/2010

שלום רב, הנני סובל מהפרעת חרדה מוכללת Generalized Anxiety Disorder (GAD) כבר מספר שנים,הגורמת לי לסימפטומיים פיזיים ונפשיים קשים הכוללים:עייפות קשה,בלבול,חוסר ריכוז,דיכאון ,דאגות וחששות מכל דבר קטן,תחושה שאני לא חופשי ,ציפייה תמיד לגרוע,לפעמים דפיקות לב מואצות ולחץ בחזה.החלטתי שאני רוצה לשפר את חיי ולמרות כל החשש שלי מן התרופות הפסיכיאטריות אני חייב לצאת מזה ולשקם את חיי,הפסיכיאטרית המליצה לי על רסיטל,אוכל לקבל המלצות נוספות על תרופות נוגדות חרדה?לאיזה תרופה נוגדת חרדה התופעות לוואי הקטנות ביותר?האם אין סיכוי שאוכל לרפא זאת ללא תרופה פסיכיאטרית?אני מאוד מפחד מהתופעות לוואי וכמו כן מתלות והתמכרות,ומצד שני רוצה להרגיש בנאדם חופשי סוף סוף בלי החרדות והמועקות האלה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול בהפרעות חרדה

הוספת תגובה

• טיפול בהפרעות חרדה - תגובה

10/10/2010

שלום
    השאלות שלך מאוד במקום. עליך להתייעץ עם הרופאה הפסיכיאטרית. אין ספק שהתחזקות אישית (טיפול בשיחות, לימודי הרפיה, לעשות דברים שעושים לנו טוב, ועוד)מאוד מומלצים. אבל עם זה לא מספיק והסימפטומים מגבילים לך את החיים כדי לנסות תרופות. רסיטל תרופה טובה להתחיל איתה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו