תופעות לואי למיקטל-חשו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעות לואי למיקטל-חשו
    איציק
    06/10/2010

מטופל בלמיקטל 75m.gמאחר ואובחנתי כסובל מהפרעה דו -קטבית.למיטב זכרוני גם אבי סבל מאותה הפרעה ולא טופל.תופעות לואי בעיות -זיכרון קשות .משתמש בגינקו בילובה -מוצר טבעי להגברת הזיכרון ,ללא תוצאות בינתיים הגעתי למקום בו הייתי עשרות פעמים ונמחק מזכרוני איך להגיע -תופעה מפחידה .סובל ג"כ מבלבול ולא מצליח להתארגן כבעבר.ישנה תופעה חדשה של הזעת יתר חמורה בראש ובבית החזה גם כשהמיזוג עובד וגם בלילות -האם התופעות הנ"ל מוכרות ?באם אחליט להפסיק את התרופה כיצד להוריד את המינון?האם בלמיקטל יש ליתיום?האם יתכן שהשימוש שרף תאי זיכרון.בעבר הייתי בעל זיכרון פנומינלי והיום אני שוכח שמות של אנשים בסביבתי הקרובה אודה לתגובתכם המהירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תופעות לואי למיקטל-חשו

הוספת תגובה

• תופעות לואי למיקטל-חשו - תגובה

10/10/2010

שלום
    אתה מתאר תופעות לוואי משמעותיות. עליך להתייעץ במהירות עם הרופא המטפל. תופעות הלוואי הם הפיכות ולא קיימת פגיעה מתמשכת. ההפסקה צריכה להיעשות בהדרגה למרות שאתה לא נוטל מינון גבוה (תוך שבועיים).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו