ציפרלקס וזיכרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפרלקס וזיכרון
    סטודנטית
    10/10/2010

שלום רב,
    יש לי שאלה בנוגע לתרופה שאני נוטלת.
    אני בת 26 ונוטלת ציפרלקס 10 מ"ג מזה כשנה וחודשיים בעקבות לחץ נורא ממבחנים ואי יכולת לתפקד בתקופת בחינות. התרופה עזרה לי מאוד עם הלחץ, אבל מאוד הקשתה עלי בלימוד למבחנים מכיוון שאני מרגישה שהזכרון יותר חלש, אני שוכחת מהר מאוד דברים שאני לומדת, אפילו כבר למחרת., כאילו שהזכרון נמחק.ונטיה לבלאק אאוטים זה מאוד מפריע לי ללמוד, מכיוון שהזמן ללימוד קצוב ואין זמן לחזור על החומר שוב ושוב.
    לפני נטילת התרופה לא היו לי בעיות כאלה כלל.
    האם זוהי תופעת לוואי מוכרת? מה מומלץ לעשות בנידון?
    עד עכשיו החומר למבחן היה יחסית מוטע והיה זמן לחזור שוב ושוב, אבל כעת אני ניגשת לבחינות גדולות מאוד עם המון חומר (בחינות מועצה בראיית חשבון) ולא אוכל ללמוד כך לבחינות הללו.

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציפרלקס וזיכרון

הוספת תגובה

• אשמח לקבל תשובה

סטודנטית
    12/10/2010

אשמח לקבל תשובה לשאלתי.
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציפרלקס וזיכרון - תגובה

ד''ר חיים שם דוד
    14/10/2010

תחושת איבוד זיכרון היא אחת מהתופעות השכיחות יותר בהפרעות חרדה. בבדיקה אובייקטיבית אנחנו מוצאים שאין זה כך. יש לחזה מבחן מאוד מאוד פשוט- מפסיקים את הציפרלקס לכמה ימים (עד שבוע).
    אישית איני חושב שהסיבה היא הציפרלקס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו