מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דפיקות לבתמרה10/10/2010
בת 62. נשלחתי עי קרדיולוג לבדיקות מקיפות.כל הבדיקות בסדר.
ב 4 חודשים האחרונים התחלתי לסבול מדופק מואץ עד 120 בדקה(ללא מאמץ),זה קרה לי כמה פעמים . כמו כן מרגישה את הלב פועם בחוזקה, אבל הדופק לא עובר את ה-80.
יש לציין שאני מאד מתרגשת ממריבה או ויכוח עם איזה חברה, כאשר אני צריכה להגיד משהו שהכנתי מראש אני מרגישה דפיקות מואצות.
אם היה לי ויכוח עם חברה אני יכולה ימים שלמים לחשוב עליו וזה גם גורם לדפיקות לב.
אני יכולה לחזור ולחזור על איזה ויכוח טפשי עם חברה או שכנה וגם זה גורם לי את אותה הרגשה.
שאלתי האם זה סוג של חרדה?
אני מקבלת 3 פעמים דארלן 10 מג אבל זה כנראה לא עושה את העבודה.
האם אני צריכה לקחת תרופה פסיכיאטרית כדי שהתופעה תיפסק?
רופא המשפחה מספיק לצורך העניין?
אגב, התופעה לא קוראת לי עם בעלי או ילדי, רק במסרת החברתית !!
תודה על תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דפיקות לב - תגובה
ד''ר חיים שם דוד14/10/2010זה נשמע כמו הפרעת חרדה ואת בהחלט יכולה להעזר בתרופות שמזמן הפסיקו להיות "פסיכיאטריות" והן נרשמות על ידי אנשי מקצוע רבים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)