התייעצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות
    אם אין אני לי
    11/10/2010

לחמותי,כך לדברי ילדיה,ולדעתי יש הפרעת נפש.יחסיי איתה היו מצויינים,אך לאחרונה משהו גרם לה להתנגד לי.אמרה לי לא בנוכחות בעלי :"סימנתי" את גילה (שם בדוי להלן גיסתי),סימנתי את אורי,הבן שלי ועכשיו אותך...:
    תיאור תופעות שלה-
    כל שנה בערב ראש השנה מסתכסכת איתי.
    תמיד אחרי ,שהסתכסכה עם הבת שלה.ועם בעלה. בתקופה כזו אני "בסדר" והם פסולים.
    בתקופה זו בטעות היה עליי כביכול להקשיב לטענותיהם,אבל כאשר היא פוגעת בי ,הם מאשימים אותי שאני כלה רעה שמרכלת על חמותה,ובמציאות בעצם הם שטענו שיש לה הפרעת נפש.
    תופעות:שיחות אובססיביות על האוכל שאני מכינה(שלי לא טעים),ושיחות על האוכל שלה(טעים),קיום טקסטים,(למשל כל יום שישי בלי יוצא מן הכלל א.צהריים אצלה, תסביך אדיפוס,מקנאת בי שאני הכלה,לוקחת לה את הבן.
    דיוק בזמנים ,סדר וניקיון כל אלו מתוקתקים באופן אובססיבי,מספיק שנאחר מעט ,כדי שכל משפחת בעלי תכעס,כל הזמן נעלבת,מנהלת פנקסנות. מעדיפה אובססיבית את הבנים על הבנות.
    סיפור חייה: היא אחות בודדהולה שלושה אחים שהתעללו בה רגשית ונישלו אותה מהצוואה. אמא שלה שנאה אותה לדבריה והעדיפה את האחים.

תקופות נורמאליות ,תקופות שיגעון,דברנות יתר ,סיכסוך כל הזמן בין בני זוג אח ואחות וכו'..
    בעלי כרגע רוצה לשוחח עם משפחתו,אך אני מפחדת שלא יאמינו לי.
    הם באופן טבעי כמובן יוצרים מחנה נגדי למרות שיודעחים שדבריי אמיתיים.
    ראשמח לקבל ייעוץ
    .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות

הוספת תגובה

• התייעצות - תגובה

ד''ר חיים שם דוד
    14/10/2010

למה את צריכה לקבל יעוץ? מה המשמעות של היעוץ הזה?
    מהתיאור שלך לא נראה שיש הפרעה פסיכיאטרית מאג'ורית. וזה נשמע כמו סוג של אופי או אישיות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אם אין אני לי
    19/10/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו