החלפת כדורי רסיטל במוצר אחר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלפת כדורי רסיטל במוצר אחר
    hila
    11/10/2010

שלום!
    אני מעוניינת להחליף את הרסיטל 20 מ' ביום לכדור אחר עקב תופעת לוואי של דיכוי מיניות וחשק מיני , לכדור אחר שאין בו את התסמינים האלה שהורסים לי ביותר!!!
    מה לעשות?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• החלפת כדורי רסיטל במוצר אחר - תגובה

ד''ר חיים שם דוד
    14/10/2010

פני אל הפסיכיאטר שלך על מנת שיחליט האם את עוד זקוקה לכדור הזה ויותר מכך אם מחליטים על המשך טיפול כדאי לברר מה ההפרעה שאת סובלת ממנה כי ההמלצות לטיפול תרופי תלויות גם בהפרעה שאת סובלת ממנה ולא רק מה הטיפול אחר לרסיטל שאינו פוגע בתפקוד מיני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לתשובתך!

hila
    17/10/2010

תודה רבה שענית על שאלתי!
    הסיבה שבגללה אני מטופלת ברסיטל היא הפרעת חרדה ודיכאון קלים אך מטרידים! והרסיטל עושה את העבודה שלו, למרות שאני כביכול תלותית בזה, אני מעדיפה להיות עם מאשר בלי וכך גם הסובבים אותי, רק מפריע לי תופעת הלוואי של הדיכוי המיני.
    באשר לכדור אחר התייעצתי עם רופא משפחה שהמליץ לי על הכדור ALPRAZOLAM 0.25 מג, מה דעתך בנושא? אני לא רוצה שגופי ונפשי היו כלי ניסוי, אני מעדיפה לעבור לכדור שהכי מתאים וזהו .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו