רסיטל, ציפרומיל או פרוזאק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רסיטל, ציפרומיל או פרוזאק
    רינת
    11/10/2010

שלום
    כבר המון שנים אני מקבלת כדור אחד של רסיטל ליום. לאחרונה מצבי הדרדר , קשה לי לשלוט בבכי אפילו במקום העבודה, כשמישהו מנסה להעליב אותי או מדגיש את מעמדי הנמוך - אני מרגישה כאילו שאני נופלת לבור ואין במה להיאחז,. יותר קשה לי להתרכז במיוחד במשימות שלא עשיתי קודם, אני לא מבינה מידית מה רוצים ממני או אפילו מה אומרים לי, אלא צריכה לעכל את זה מספר דקות. לפעמים אני גם לא יכולה להירדם אפילו לדקה בלילה ובוכה בהיסטריה כל הלילה.
    הלכתי לרופא פרטי שהמליץ לי להחליף רסיטל בפרוזאק, אך כאשר הלכתי לבקש מרשם לקופת חולים הרופא שאל למה דווקא פרוזאק, כי הרי המצב שלי נקרע "חרדתי" ופרוזאק "מאורר" ונותנים אותו יותר במצבים דכאוניים.. ובמצב שלי אולי עדיף משהו דומה לסרוקסט...
    אז עיבדתי כיוון. בבקשה הסבירו לי איזו תרופה כדאי לי לקחת וגם אם בכל זאת עדיף תרופת מקור לדוגמה ציפרומיל ולא רסיטל....
    תודה רבה
    ושכחתי לציין דבר חשוב מאוד : אני מנסה להכנס להריון (עקב הפלה וניתוח שעברתי ונטייה לשרירנים לא כ"כ אפשרי לדחות את הניסיונות האלה ואני מקווה בע"ה שזה יקרה בקרוב)
    וגם : פעמים רבות קשה לי לבצע פעולות יומיומיות ,אני מאלצת את עצמי לעשות אותם,אבל דווקא בזמן האחרון אני באיזושהי התרוממות רוח מאוד מלאכותית
    תודה רבה לכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רסיטל, ציפרומיל או פרוזאק

הוספת תגובה

• רסיטל, ציפרומיל או פרוזאק - תגובה

ד''ר חיים שם דוד
    14/10/2010

אין בעיה עם ההמלצה שקיבלת מהפסיכיאטר הפרטי. הוא פסיכיאטר ותיק ככל הנראה והטיפול שהמליץ לך הוא בהחלט טיפל יעיל, בטוח ומיועד לבעיה שלך. התרופה אינה אסורה בהריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו