תרופה פסיכיאטרית נגד אובססיה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרופה פסיכיאטרית נגד אובססיה!
    אנונימי
    15/10/2010

שלום,
    אני מטופל בטיפול פסיכיאטרי כבר 4 וחצי שנים. כיום אני מטופל בסרדולקט במינון של 21 מ"ג. לפני כשנה חטפתי את מחלת הנשיקה שהיום כמעט יצאתי ממנה (הפסיכיאטר שלי , שהוא גם רופא , אומר שהעייפות שלי לא נובעת מהמחלה). כידוע לכם מחלת הנשיקה גורמת לעייפות ולתשישות ויש לה שני וירוסים שיכולים לחולל אותה: EBV ו - CMV. כיום כל פעם שיש לי תשישות ועייפות אני חושב שיש לי את הוירוס השני שאותו לא חטפתי (עוד לפני המחלה סבלתי מאובססיה של עייפות) , מה שהפסיכיאטר שלי מגדיר כ"אלרגיה לעייפות". רופא המשפחה הפנה אותי לבדיקות דם בנושא אבל הוא גם אומר שהוא בטוח שאין לי את הוירוס והנפש שלי מאוד סובלת ולכן אני חושב על עייפות כל הזמן.

לכן הייתי רוצה לדעת האם ישנה תרופה נגד אובססיה/כפייתיות והתסמינים שנלווים אליה שיכולה לעזור לי וכך אני לא אחשוב על עייפות ואהיה פחות עייף ואתפקד כרגיל (או שבעזרת השם אני גם לא ארגיש עייפות בכלל) כי אני מרגיש שאני חייב לצאת מהמצב הזה. אני כבר גדול (נער מתבגר) ואני לא יכול להרשות לעצמי להיות כל היום במיטה (מאז הסטרס הזה אני ישן כל לילה בין 10 ל - 12 שעות) ואני גם צריך לדעת להתגבר על הבעיות שלי בכוחות עצמי. לכן אני פונה אליכם לעזרה ושואל אתכם: האם יש תרופה שיכולה לעזור לי בנושא ואדבר עליה עם הפסיכיאטר שלי? בנוסף אני רגיש לתרופות אנטי דיכאוניות (כמו רסיטל למשל , שאותה לקחתי בעבר) היות והן גורמות לי למצב מאניה ולכן אשמח לקבל מידע על תרופות כאלו שאינן גורמות למצב מאניה.

תודה למי שיעזור , להתראות ושבת שלום!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תרופה פסיכיאטרית נגד אובססיה! - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    19/10/2010

שלום !

טיפול לאובסיסיה יש.
    אני מציע שתתן הזדמנות לרופא המטפל לבחור ולהסביר.

בהצלחה !

דר' יונתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו