מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- השפעות כדוריםרון15/10/2010
התאשפזתי ונתנו לי זיפרקסיה ולרגקטיל(תרוקטיל).
1)הלרגקטיל עייף אותי מאוד וכשסיימי לקחת אוי הכושר שלי נהיה גרוע יותר בצורה משמעותית(אני בחור שעושה ספורט בקביעות), האם הלרגקטיל פגע לי בכושר?
2)אחרי שלקחתי את הכדורים הרעב שלי עלה מאוד. עכשיו אני לוקח רק זיפרקסיה 15 מ"ג ביום ועומדים להוריד לי את המינון ל10 מ"ג. האם כשיורידו לי את המינון אז גם הרעב יקטן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגבי השאלה הראשונה
רון15/10/2010לגבי השאלה הראשונה-לא עשיתי ספורט שנה ונהייתה לי קרס קטנה מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי השאלה הראשונה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור18/10/2010היי רון !
התרופות הנ''ל מאופיינות בהשפעה מרגיעה אך בו בזמן עלייה המשקל.
בדר''כ זה תלוי מינון, ז''א , ברגע שמורידים את המינון , התיאבון יורד וכן משקל הגוף.
בברכה
דר' יונתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לעזור
קסם17/10/2010אני גם ההיתי מטופלת בזה וזה מנפח התרופה בעיקרון אני ההיתי לוקחת של ה10 ואז כמות של 5 מ'ג שהיא ממש לא מנפחת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם יש לכם ביטחון עצמי?
האם יש לכם ביטחון עצמי?
מאמרים אחרונים
טובי פלד
| 13/09/2021
היועצים שלנו
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)