רמוטיב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רמוטיב
    אלודיס
    16/10/2010

אני מטופלת ברמוטיב 500 ובטופמקס 100
    בשל ptsd ובולמיה ורציתי לשאול כמה זמן לוקח לתרופות הנ"ל להתמוסס\להספג בקיבה בממוצע?
    אני מאד משתדלת שלא לגרום להקאות מספר שעות אחרי לקיחת התרופות אך רציתי לדעת האם זה בכלל אפקטיבי או שמה כדאי לי לקחתם לפני השינה שכן נאמר לי שהרמוטיב יכול ליצור בעיית ערות אם הוא נלקח קרוב לשינה (למרות שבעלון לצרכן כתוב שהדבר אפשרי)
    תודה מראש

אלודיס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רמוטיב

הוספת תגובה

• רמוטיב - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    18/10/2010

שלום רב !

ספיגה בדרך כלל שונה מכדור לכדור ובין אדם לאדם, תלוי ברמות החומציות, האם לפני או אחר האוכל ועוד.
    בממוצע כשעה או יותר לאחר האוכל.
    לגבי רמוטיב , גישות שונות , תלוי בניסיון המטפל ותלוי בתגובת המטופל, יש המשתמשים ברמוטיב כטיפול עזר לשינה.

בברכה !

דר' יונתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

אלודיס
    18/10/2010

בנתיים עבר שבוע וקצת ואני די ישנונית
    אני לא יודעת אם זה אפתיות
    אבל אני מפהקת המון במהלך היום- דבר לא מוכר לי כלל!
    אני חושבת שאחכה עוד קצת לראות אם תופעות אלו ימשיכו
    זה דבר שיכול להיות תופעת לוואי או התופעה עצמה של הכדור עקב ניצול חוזר של אדרנלין
    אני כבר ככ מבולבלת..
    תודה בכל אופן..
    אלודיס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו