מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רמוטיבאלודיס16/10/2010
אני מטופלת ברמוטיב 500 ובטופמקס 100
בשל ptsd ובולמיה ורציתי לשאול כמה זמן לוקח לתרופות הנ"ל להתמוסס\להספג בקיבה בממוצע?
אני מאד משתדלת שלא לגרום להקאות מספר שעות אחרי לקיחת התרופות אך רציתי לדעת האם זה בכלל אפקטיבי או שמה כדאי לי לקחתם לפני השינה שכן נאמר לי שהרמוטיב יכול ליצור בעיית ערות אם הוא נלקח קרוב לשינה (למרות שבעלון לצרכן כתוב שהדבר אפשרי)
תודה מראש
אלודיס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמוטיב - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור18/10/2010שלום רב !
ספיגה בדרך כלל שונה מכדור לכדור ובין אדם לאדם, תלוי ברמות החומציות, האם לפני או אחר האוכל ועוד.
בממוצע כשעה או יותר לאחר האוכל.
לגבי רמוטיב , גישות שונות , תלוי בניסיון המטפל ותלוי בתגובת המטופל, יש המשתמשים ברמוטיב כטיפול עזר לשינה.
בברכה !
דר' יונתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אלודיס18/10/2010בנתיים עבר שבוע וקצת ואני די ישנונית
אני לא יודעת אם זה אפתיות
אבל אני מפהקת המון במהלך היום- דבר לא מוכר לי כלל!
אני חושבת שאחכה עוד קצת לראות אם תופעות אלו ימשיכו
זה דבר שיכול להיות תופעת לוואי או התופעה עצמה של הכדור עקב ניצול חוזר של אדרנלין
אני כבר ככ מבולבלת..
תודה בכל אופן..
אלודיס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)