תיק רפואי אצל פסיכיאטר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תיק רפואי אצל פסיכיאטר
    אבי
    17/10/2010

שלום רב,

המקרה הוא כזה הלכתי לפסיכיאטר בקופת חולים מכבי ואמרתי לו שניסיתי להיתאבד והוא רשם את זה במחשב שלו וגם נתן לי הפניה לאשפוז פסיכיאטרי עם אבחנה של דיכאון מג'ורי.

1. האים במידה ואני אחתום במקום עבודה מסוים על ויתור סודיות הם יוכלו לראות את מה שהוא רשם?

2. האים רופאת המשפחה שלי יכולה לראות את מה שהוא רשם, כי מאז שהייתי אצלו הייתי מלא פעמים אצל רופאת המשפחה והיא אף פעם לא שאלה אותי על זה, כאילו שזה לא רשום לה במחשב?
    אני גם מטופל עכשיו אצל פסיכיאטר אחר בקופה והוא גם לא שאל אותי כלום על האישפוז.
    אני לא מעוניין שרופאת המשפחה או הפסיכיאטר החדש שמטפל בי יגלו את זה.

3. אים אני אעבור לקופה אחרת אז זה בעצם כמו לפתוח דף חלק, הוויתור סודיות שיבקשו בעובודה יהי תקף רק לקופה הקודמת שלי?

אני יודע שזה הרבה שאלות, אני פשוט קצת מודאג, כי אני לא רוצה שזה יגביל אותי בקריירה שלי בתור מורה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תיק רפואי אצל פסיכיאטר

הוספת תגובה

• תיק רפואי אצל פסיכיאטר - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    18/10/2010

שלום רב !

אם הרופא תיעד דיכאון + אובדנות באבחנות , בתיק המטופל הממוחשב, זה אמור להופיע לכל רופא אשר בודק את המידע שלך.
    כאשר אתה חותם על וויתור סודיות רפואית - המידע אמור להיות זמין.

בברכה

דר' יונתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו