אדרונקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אדרונקס
    יהלי
    17/10/2010

שלום,

היום הפסקתי ליטול אדרונקס כי הוא גרם לי לתוקפנות,עצבים,קלות לריב עם הסביבה,דיכאון וחוסר מוטיבציה תופעות לוואי אלו היו חריפות מאוד.
    האם הייתי צריך להמשיך ולנסות את הדרונקס כי נטלתי אותו שלושה ימים ? האם התופעות נעלמות לאחר שבוע ?

בעבר נטלתי ציפרלקס,וולבוטרין ולוסטרל והם גרם לי להשמנה וירידה טראומתית בחשק המיני אך עזרו לי בבעית העייפות והמוטיבציה עלתה.

אני מחפש כדור שיפריש סרטונין,לא יפגע בליבידו ויפתור לי את בעיית העייפות במשך היום.

העייפות אצלי מתחילה כבר בשעה 11 בבוקר ואני גם קם עייף.

תודה רבה,

יהלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אדרונקס

הוספת תגובה

• אדרונקס - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    18/10/2010

שלום יהלי !

1)לגבי אדרונקס - יש צורך בהתחלה איטית תוך ניטור לחץ דם., תופעות לוואי בדרך פוחתות במהלך הזמן ובדר''כ נעלמות.
    לגבי הפסקה , שינוי ועוד רק תחת יעוץ ופיקוח רופא מטפל, יש לקחת בחשבון השפעת התרופות בעבר, המצב הנוכחי ועוד.
    2) התיאור של התרופות הנ''ל לא שלם וחסר, בדר'כ וולבוטרין יעיל בשיפור התיפקוד המיני כאשר יש תופעות לוואי, יש לברר, מינון ? משך ? האם היה שימוש בו בזמן בתרופות גופניות ? האם היה שימוש בסמים ? וכו''
    3) יש לישקול מירו ( REMERON ) אשר יכול ליגרום לעייפות אך ללא פגיעה בתיפקוד המיני.

לשיקול הרופא המטפל !

בברכה !

דר' יונתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו