מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אדרונקסיהלי17/10/2010
שלום,
היום הפסקתי ליטול אדרונקס כי הוא גרם לי לתוקפנות,עצבים,קלות לריב עם הסביבה,דיכאון וחוסר מוטיבציה תופעות לוואי אלו היו חריפות מאוד.
האם הייתי צריך להמשיך ולנסות את הדרונקס כי נטלתי אותו שלושה ימים ? האם התופעות נעלמות לאחר שבוע ?
בעבר נטלתי ציפרלקס,וולבוטרין ולוסטרל והם גרם לי להשמנה וירידה טראומתית בחשק המיני אך עזרו לי בבעית העייפות והמוטיבציה עלתה.
אני מחפש כדור שיפריש סרטונין,לא יפגע בליבידו ויפתור לי את בעיית העייפות במשך היום.
העייפות אצלי מתחילה כבר בשעה 11 בבוקר ואני גם קם עייף.
תודה רבה,
יהלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדרונקס - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור18/10/2010שלום יהלי !
1)לגבי אדרונקס - יש צורך בהתחלה איטית תוך ניטור לחץ דם., תופעות לוואי בדרך פוחתות במהלך הזמן ובדר''כ נעלמות.
לגבי הפסקה , שינוי ועוד רק תחת יעוץ ופיקוח רופא מטפל, יש לקחת בחשבון השפעת התרופות בעבר, המצב הנוכחי ועוד.
2) התיאור של התרופות הנ''ל לא שלם וחסר, בדר'כ וולבוטרין יעיל בשיפור התיפקוד המיני כאשר יש תופעות לוואי, יש לברר, מינון ? משך ? האם היה שימוש בו בזמן בתרופות גופניות ? האם היה שימוש בסמים ? וכו''
3) יש לישקול מירו ( REMERON ) אשר יכול ליגרום לעייפות אך ללא פגיעה בתיפקוד המיני.
לשיקול הרופא המטפל !
בברכה !
דר' יונתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)