אודה על אזרתכם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אודה על אזרתכם
    מירי
    21/10/2010

אני לא יודעת אם שאלתי מופנית לפורום הנכון...
    אבל בכל מקרה אודה לכם אם תוכלו לעזור לי, אני רואה את עצמי כבן אדם "בריא" בסה"כ
    אני אשה עובדת, נשואה, אמא לילדה בת 4 חודשים.
    מאז שנכנסתי להריון, קורה לי הרבה שעוברות לי בראש מחשבות לא טובות, הקשורות בבריאות שלי ושל הילדה שלי. קצת קשה לי להסביר אבל אני תמיד חושבת על הכי גרוע, מחשבות על מוות, לדוגמא אני נוסעת בכביש ועוברת לי המחשבה שאני יכולה למות בתאונת דרכים, או אם אני עוברת ליד ישוב ערבי, כשמכונית עוקפת אותנו אני חוששת אם ערבים ירו בנו (אין לי שום דבר נגד ערבים, אבל זה מה שעובר לי בראש), עוד מעט אני צריכה לשים את בתי בפעוטון וגם זה מטריד אותי כי עולות בי כל מיני מחשבות מחלחלות הקשורות בכך. ואני יכולה לתת עוד המון דוגמאות. המחשבות לא מפריעות לי בתפקוד היומיומי אך עצם קיומן מפריע לי,
    איך אני יכולה להפסיק את המחשבות האלה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אודה על אזרתכם

הוספת תגובה

• עזרתכם..

מירי
    21/10/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרתכם.. - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    24/10/2010

היי מירי !

נשמע כמו דאגות של הורה .

באם הדבר יגרום למצוקה רבה ופגיעה בתיפקוד, אז יהיה מומלץ לפנות לעזרה מיקצועית.

בברכה !

דר' יונתן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו