חרדה קשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה קשה
    איתי
    23/10/2010

שלום.
    כבר הרבה שנים שאני סובל מחרדות שחוזרות לפרקים ובעבר לקחתי ציפרלקס (כדור אחד ביום) במשך שנתיים בערך עם הטבה במצב. בשנה הנוכחית הפסקתי טיפול בציפרלקס בהדרגה ותוך כדי עשיתי CBT וכבר שנה כמעט שאני לא מטופל בכלל לא בכדורים ולא בשיחות והייתי בטוח שכל הסיפור הזה מאוחרי.
    לפני כמה ימים קיבלתי התקף חרדה אולי הקשה ביותר שהיה לי עד היום ומאז כבר יומיים בערך אני מסתובב בפחדים והרגשה כאילו התמוטטתי נפשית.
    רציתי לדעת אם באמת אפשר להתמוטט נפשית מחרדה והאם זה יכול להחמיר וגם יש לי עדיין בבית כדורים של ציפרלקס מפעם האם כדאי לי להתחיל לקחת אותם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה קשה

הוספת תגובה

• חרדה קשה - תגובה

ד''ר חיים שם דוד
    24/10/2010

את היודע שאי אפשר להתמוטט מחרדה...
    באו]פן כללי, לעתיפם יהיו לך התקפי חרדה אבל ההתקפים עצמם הם לא הסיבה לטיפול. הסיבה לטיפול היא הדריכות והפחד מההתקף הבא יחד עם ההמנעות מפעילויות שאתה מייחס להן את הווצרות ההתקפים.
    הא לקחת את הציפרלקס שוב פעם? לא הייתי קופץ ללקיחת התרופה. כדאי שתחכה עוד כמה ימים ותראה איך אתה מרגיש בהמשך. בינתיים תוכל לקחת כדור הרגעה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו