מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי תוסף תזונה שיכול להשפיע.שחר24/10/2010
שלום - שמי שחר ואני מרמת גן....
רציתי לדעת אם במקום לצרוך כדורים נגד חרדה ודכאון (אני סובל מאי שקט ומהרבה חוסר סבלנות....ואני לא מתפקד כרגע בכלל) - האם במקום תרופות ה SSRI שאמורת למנוע ספיגה חוזרת של סרוטונין - האם אפשר לקחת תוספי תזונה של ספורטאים למשל מפתחי גוף ....
נניח תוסף טסטוסטרון טבעי או משהו בסגנון - קראתי על זה הרבה ובנוסף להשפעה על מסת השריר והאנרגיה הכללית הוא גם משפר מאד מצב רוח ותורם לרגיעה....
Bulgarian Tribulus - זה המוצר שאני מדבר עליו - סביר להניח שאתם הפסיכיאטרים בעיקר מכירים את התרופות הרגילות - אבל אני שואל בכנות - אם יש משהו טבעי ולא כימי שיכול לעשות את העבודה ושמוכח שאין לו תופעות לוואי - למה לא להעדיף אותו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי תוסף תזונה שיכול להשפיע. - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור24/10/2010שלום רב !
התוסף היחיד זה חומצת אמינו טריפטופאן וכן וויטאמינים במיוחד L-METHYL FOLATE
שוב לא לכולם ולא תמיד, גם בתוספי מזון עלול להיות תופעות לוואי.
גם לתוספים הנ''ל יש הגיון קליני ועדיף שרופא יבדוק וימליץ.
תוספות הקשורות להורמונים , יכולות להזיק באופן ניכר ולא במיקרה לא משתמשים בהם.
בברכה !
דר' יונתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)