ריקנות חרדה וחוסר חשק מוחלט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריקנות חרדה וחוסר חשק מוחלט
    נ
    24/10/2010

שלום רב
    אני בת 34 כבר המון זמן סובלת מאנרגיות שליליות חוסר חשק מוחלט התקפות חרדה קשות התפסות של הפנים והרגלים... דפיקות לב. יש לי בעיה אחת פחד שתרופות אני כבר שלושה שבועות מסתובבת עם מרשם של ציפרלקס אך מפחדת להתחיל.
    2 שאלות בבקשה

1. אם הכדור הזה באמת עושה עבודה יפה? נותן אנרגיות חיוביות מבטל את החרדה והדיכאון בזמן נטילת הכדור?

אם כך הדבר איך בכל זאת בתי חולים פסיכאטרית מלאים תמיד במחלות דיכאון וחרדה? רק הדבר הזה מפחיד אותי .. אשמח לקבל תשובה
    מצד 1 אומרים שהכדור עושה עבודה נהדרת ומצד 1 למה כל כך הרבה מאושפזים וחולים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ריקנות חרדה וחוסר חשק מוחלט - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    24/10/2010

שלום רב !

ציפראלקס שייכת לקבוצת SSRI , תרופה בטוחה יחסית ומאוד אפקטיבית.

מהמחקרים , 33% מחולי דיכאון קשה שיקבלו טיפול נוגד דיכאון, מקבוצת SSRI , ישיגו רמיסיה מלאה. ( העלמות הסימפטומים).

רוב האנשים שלא מתאשפזים, סובלים מדיכאון וחרדה קלים - בינוני ובדר''כ נהנים מאוד מהטיפול.

לגבי אנשים רבים מתאשפזים ... , יש מחלות הרבה יותר קשות, כגון סכיזופרניה, מאניה דיפרסיה, הפרעות אישיות קשות ועוד. שיש חרדה נלוות , שכן , לפעמים הטיפול יותר מורכב.

בברכה !

דר' יונתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו