מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ריקנות חרדה וחוסר חשק מוחלטנ24/10/2010
שלום רב
אני בת 34 כבר המון זמן סובלת מאנרגיות שליליות חוסר חשק מוחלט התקפות חרדה קשות התפסות של הפנים והרגלים... דפיקות לב. יש לי בעיה אחת פחד שתרופות אני כבר שלושה שבועות מסתובבת עם מרשם של ציפרלקס אך מפחדת להתחיל.
2 שאלות בבקשה
1. אם הכדור הזה באמת עושה עבודה יפה? נותן אנרגיות חיוביות מבטל את החרדה והדיכאון בזמן נטילת הכדור?
אם כך הדבר איך בכל זאת בתי חולים פסיכאטרית מלאים תמיד במחלות דיכאון וחרדה? רק הדבר הזה מפחיד אותי .. אשמח לקבל תשובה
מצד 1 אומרים שהכדור עושה עבודה נהדרת ומצד 1 למה כל כך הרבה מאושפזים וחולים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריקנות חרדה וחוסר חשק מוחלט - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור24/10/2010שלום רב !
ציפראלקס שייכת לקבוצת SSRI , תרופה בטוחה יחסית ומאוד אפקטיבית.
מהמחקרים , 33% מחולי דיכאון קשה שיקבלו טיפול נוגד דיכאון, מקבוצת SSRI , ישיגו רמיסיה מלאה. ( העלמות הסימפטומים).
רוב האנשים שלא מתאשפזים, סובלים מדיכאון וחרדה קלים - בינוני ובדר''כ נהנים מאוד מהטיפול.
לגבי אנשים רבים מתאשפזים ... , יש מחלות הרבה יותר קשות, כגון סכיזופרניה, מאניה דיפרסיה, הפרעות אישיות קשות ועוד. שיש חרדה נלוות , שכן , לפעמים הטיפול יותר מורכב.
בברכה !
דר' יונתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)