האם יתכן שישנה טעות באיבחון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם יתכן שישנה טעות באיבחון
    ניקול 50
    24/10/2010

פסיכיאטרי? הפסיכיאטרית בשרות הציבורי אמרה לי שאני סובלת מביפולריות 2, קראתי על המחלה ועל התסמינים ולא נראה לי שזה מתאים למצבי פרט למצב הדכאוני, המשכתי לחפש בעצמי תסמינים שיש לי ומצאתי שתי מחלות שיש לי את הסימפטומים שלהן,
    הראשונה, הפרעת אישיות גבולית - יש לי אי יציבות רגשית, דימוי עצמי נמוך, הרגשת ריקנות, איומי התאבדות ללא שום גורם חיצוני.
    השניה, הפרעת אישיות הסטריונית - אני תיאטרלית ומביעה רגשות בהגזמה. נתונה לתנודות קיצוניות ברגשות, מחפשת ריגושים מחפשת הערכה מאחרים ורוצה להיות תמיד במרכז הענינים עד להתנהגות מונופולטיבית, סף הפגיעות שלי גבוהה. מתעסקת מאוד בהופעתי החיצונית ממש באובססיה, ועוד.
    עשיתי נסיון למות בפברואר השנה, לקחתי את הכדורים, התקלחתי, התאפרתי, התבשמתי, מרחתי לק, סדרתי את השיער, לבשתי את החליפה היפה שלי ונשכבתי במיטה, כך מצאו אותי וכך אישפזו אותי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האם יתכן שישנה טעות באיבחון - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    24/10/2010

שלום ניקול !

קיים נושא של COMORBIDITY , ז''א , קיומם של מספר בעיות בו בזמן.
    לא נדיר לימצוא הפרעות אישיות עם מחלות נפשיות אחרות.

בברכה !!!

דר' יונתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו